pon. Jul 22nd, 2019

Božične in novoletne voščilnice za otroke v socialni stiski

006
Vir slike: http://www.suryayogabeograd.com

Morda tvegamo pisanje v rumenem tisku, pa vendar se nam zdi prav, da objavimo prošnjo Osnovne šole Litija, Podružnice s prilagojenim programom. Njihovi učenci, mnoge družine so v hudi socialni stiski, bodo izdelovali voščilnice, ki jih lahko kupite po en evro in tako prispevate v dobrodelne namene. Takole so zapisali v šoli:

Dragi prijatelji!

 

V Podružnici s prilagojenim programom, v kateri je v tem šolskem letu 41 učencev, se srečujemo  s precejšno socialno stisko nekaterih družin. Že vrsto let, si pri izpeljavi nekaterih programov (šola v naravi, izleti…), pomagamo s prodajo izdelkov, ki jih naredimo v šoli. Tudi v tem šolskem letu bomo izdelovali novoletne voščilnice.

Cena voščilnic je 1 euro.

Obračamo se na Vas, da bi kupili naše voščilnice in s tem pomagali otrokom s posebnimi potrebami.

Voščilnice si boste lahko izbrali v šoli ali pa se bomo oglasili pri Vas, da jih izberete sami. Lahko vam jih tudi pošljemo ali pripeljemo.

Vse voščilnice so označene z znakom, iz katerega je razvidno, da so kupljene v dobrodelne namene. 

Za naročilo se Vam najlepše zahvaljujemo!

Prisrčen pozdrav!

       Pomočnica ravnatelja:                                                                     Ravnatelj:
Marjeta Mlakar-Agrež, prof. def.                                                   Peter Strle, prof.

Kontakt: marjeta.mlakar-agrez@guest.arnes.si

© ® Levstikova pot je zaščitena blagovna znamka v vseh podatkovnih, programskih, oblikovalskih in drugih elementih, ki jih je po slovenski in mednarodni zakonodaji mogoče pravno zaščititi. Zato so izrecno prepovedana vsa dejanja, ki brez lastnika blagovne znamke (Zavod Levstikova pot) posegajo v katero koli od takih pravic. Zato je izrecno prepovedano kakršno koli poobjavljanje ali uporaba vsebin revije brez predhodnega soglasja izdajatelja. | Newsphere by AF themes.