Registracija pohodnika 
Registracija znaša 6,00 € in vključuje dnevnik Levstikove poti in posebno spominsko majico Levstikove poti. 
Prijavite se na Levstikovi ulici v Litiji ali ob Kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji, cel dan tudi na cilju na Čatežu ali pred vstopom na avtobus za vrnitev. Prijave so obvezne. Več podrobnosti je navedenih v razpisu.

Vozovnice za avtobusni prevoz
Nakup zgolj vozovnice za avtobusni vrnitev s cilja ni možen, saj posebne avtobusne prevoze zagotavljamo zgolj za registrirane udeležence prireditve. Cena avtobusnega prevoza s cilja popotovanja Čatež – Šmartno – Litija ali Čatež – Šentlovrenc (do Trebnjega ne vozijo) znaša 4,00 € in jo lahko kupite izključno ob registraciji pohodnika. Če se v Litiji ali Šmartnem pri Litiji ne boste registrirali, to lahko opravite na cilju ali pred vstopom v avtobus. Prejeli boste vse materiale kot ob registraciji na startu, cena pa je torej 10 €.

Skupna cena registracije pohodnika in avtobusne vozovnice je torej 10 €.

Organizator popotovanja je zagotovil avtobusnega prevoznika z avtobusi, ki bodo na navedeni relaciji vozili med 11. in 18. uro. V konici bodite strpni, če boste morali nekoliko počakati na avtobus. Zadnje pohodnike odpeljemo med 17. in 18. uro, nikogar pa ne pustimo na Čatežu proti njegovi volji.

Za vrnitev je na voljo poleg rednih tudi posebni vlak iz Šentlovrenca v Ljubljano.