Prevozi na start prireditve (2018)

Prihod v Litijo

Vozni red vlakov je v pripravi…

Za prihod na start v Litijo priporočamo vlake Slovenskih železnic. V Litijo se lahko pripeljete z enim izmed vlakov, ki bodo iz večjih slovenskih krajev okrepljeno vozili v Litijo. Vozni red je dogovorjen s Slovenskimi železnicami. Predlagamo vam tudi, da se organizirate v skupine in se na prireditev pripeljete s svojim avtobusom. Ker je za osebne avtomobile na prireditvi zelo malo prostora, vam svetujemo, da se pripeljete z javnim prevozom. Če se boste odločili za vlak, vam torej odpade skrb, da boste nazdravili s kozarčkom preveč.

V Litijo bodo vozili redni in okrepljeni vlaki iz Dobove, Maribora in Ljubljane. Popoldne lahko izkoristite posebni vlak, ki bo iz Šentlovrenca odpeljal neposredno v Ljubljano (vožnja traja natanko eno uro). Tako se vam ni treba vračati v Litijo.

Prihod s svojim avtobusom 
Če se boste na prireditev pripeljali s svojim avtobusom in ste skupino registrirali ali najavili vnaprej, vas obveščamo, da se morate pripeljati v Litijo, kjer vas bodo informatorji usmerili na pravo cesto. Dodatne informacije dobite prek e-naslova info@levstik.si.

Obvestilo udeležencem 
Vsako leto se pojavljajo vprašanja na naš naslov, ali organiziramo prevoze na start prireditve v jutranjem času. Odgovor je NE. Vse, kar uredimo, je to, da se s Slovenskimi železnicami dogovorimo za okrepljene vlake in za posebni vlak v popoldanskem času iz Šentlovrenca.

Jutranji prevozi iz Trebnjega in Čateža na start pohoda

v pripravi…

Bookmark the permalink.

Comments are closed.