pon. Jul 22nd, 2019

Zbiranje denarja za socialno ogrožene otroke v šoli s prilagojenim programom

Zavod Levstikova pot bo ob stojnici na cilju 32. popotovanja po Levstikovi poti zbiral denarna sredstva za socialno ogrožene otroke v Podružnični šoli s prilagojenim programom Osnovne šole Litija.

Svoj delež so že prispevali domačini ob Levstikovi poti, od pohodnikov pa pričakujemo (ne zahtevamo!), da bodo kakšen evro vendarle namenili za šolarje, ki niso po lastni krivdi prikrajšani za marsikaj lepega v svoji mladosti. Vsak evro bo dobrodošel, vsi, ki boste prispevali nekaj več, pa boste obdarjeni z njihovimi čudovitimi izdelki. Če bi srečali te otroke in spoznali njihove sposobnosti, vam ne bi bilo težko prispevati za njihov nasmeh.

Zahvaljujemo se v imenu otrok in šole!

© ® Levstikova pot je zaščitena blagovna znamka v vseh podatkovnih, programskih, oblikovalskih in drugih elementih, ki jih je po slovenski in mednarodni zakonodaji mogoče pravno zaščititi. Zato so izrecno prepovedana vsa dejanja, ki brez lastnika blagovne znamke (Zavod Levstikova pot) posegajo v katero koli od takih pravic. Zato je izrecno prepovedano kakršno koli poobjavljanje ali uporaba vsebin revije brez predhodnega soglasja izdajatelja. | Newsphere by AF themes.