pon. Jul 22nd, 2019

Na območju Levstikove poti bo po jutranji megli sončno in toplo

Vremenska napoved za sobotno popotovanje po Levstikovi poti je zelo obetavna. Danes na dan 32. popotovanja po Levstikovi poti bo večinoma sončno, občasno tudi delno oblačno ter brez kakršnih koli padavin.

Zjutraj in del dopoldneva bo megleno. Pihati bo začel veter jugozahodnih ali južnih smeri, ki bo meglo hitro razpodil. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 15 in 19 °C.

Sicer pa lahko večkrat dnevno osvežene vremenske napovedi za območje Levstikove poti spremljate tudi na naslovu http://bregar.si/wp/vremenske-napovedi-za-sevno/.

© ® Levstikova pot je zaščitena blagovna znamka v vseh podatkovnih, programskih, oblikovalskih in drugih elementih, ki jih je po slovenski in mednarodni zakonodaji mogoče pravno zaščititi. Zato so izrecno prepovedana vsa dejanja, ki brez lastnika blagovne znamke (Zavod Levstikova pot) posegajo v katero koli od takih pravic. Zato je izrecno prepovedano kakršno koli poobjavljanje ali uporaba vsebin revije brez predhodnega soglasja izdajatelja. | Newsphere by AF themes.