pon. Jul 22nd, 2019

Vozovnice

Prijavnina
Prijavnina znaša 6,00 € in vključuje dnevnik Levstikove poti, revijo Levstikova pot in  spominsko darilo.
O spominskem darilu si preberite podrobnosti… Prijavite se na Levstikovi ulici v Litiji ali ob Kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji, od lani dalje pa cel dan tudi na cilju na Čatežu ali pred vstopom na avtobus za povratek. Prijave so obvezne. Več podrobnosti je navedenih v razpisu.

Vozovnice za avtobusni prevoz
Nakup zgolj vozovnice za avtobusni povratek s cilja ni možen, saj posebne avtobusne prevoze zagotavljamo zgolj za prijavljene udeležence prireditve. Cena avtobusnega prevoza s cilja popotovanja Čatež – Šmartno – Litija ali Čatež – Šentlovrenc (do Trebnjega ne vozijo) znaša 4,00 € in jo lahko kupite izključno ob plačilu prijavnine. Če se v Litiji ali Šmartnem pri Litiji ne boste prijavili, to lahko opravite na cilju ali pred vstopom v avtobus. Prejeli boste vse materiale kot ob prijavi na startu, cena pa je torej 10 €.

Skupna cena prijavnine in avtobusne  vozovnice je torej 10 €.

Organizator popotovanja je zagotovil avtobusnega prevoznika z avtobusi, ki bodo na navedeni relaciji vozili med 11. in 17. uro. V konici bodite strpni, če boste morali nekoliko počakati na avtobus. Zadnje pohodnike odpeljemo med 17. in 18. uro.

Za povratek je na voljo poleg redni tudi posebni vlak iz Šentlovrenca v Ljubljano.

Revija Levstikova pot
Letos namesto dosedanje knjige vsak udeleženec ob prijavi prejme novo revijo Levstikova pot. Revija je vključena v prijavnino.

Dodaj odgovor

© ® Levstikova pot je zaščitena blagovna znamka v vseh podatkovnih, programskih, oblikovalskih in drugih elementih, ki jih je po slovenski in mednarodni zakonodaji mogoče pravno zaščititi. Zato so izrecno prepovedana vsa dejanja, ki brez lastnika blagovne znamke (Zavod Levstikova pot) posegajo v katero koli od takih pravic. Zato je izrecno prepovedano kakršno koli poobjavljanje ali uporaba vsebin revije brez predhodnega soglasja izdajatelja. | Newsphere by AF themes.