pon. Jul 22nd, 2019

Parkiranje na startu

Priporočamo, da se na prireditev pripeljete z vlakom, v Litiji in Šmartnem pri Litiji pa imamo rezerviranih nekaj parkirnih mest za osebne avtomobile izključno za prijavljene udeležence prireditve.

V Litiji lahko uporabite javna parkirišča pri občini in na železniški postaji, v Šmartnem pa bo parkiranje urejeno na športnem igrišču ob kulturnem domu.

Na parkirajte vsevprek, ker boste lahko kaznovani za nepravilno parkiranje. Parkiranje je na lastno odgovornost.

Posebni avtobusi bodo iz cilja na Čatežu vozili nazaj skozi Šmartno pri Litiji do železniške postaje v Litiji. Vozili bodo seveda tudi naprej v Šentlovrenc, od koder odpelje okrog 16. ure tudi posebni vlak za Ljubljano. Naj vas ponovno opozorimo, da lahko vozovnice za avtobus, ki vas bo pripeljal v Šmartno ali Litijo ali naprej v Šentlovrenc, kupite izključno ob prijavi (od lani se lahko prijavite tudi na cilju na Čatežu ali pred vstopom na avtobus).

Posebno opozorilo
Na prireditvi hodite na lastno odgovornost ob normalno tekočem prometu na javnih cestah. Dolžni ste se pomikati po ustreznih prometnih površinah, ki so namenjene za hojo pešcev, če pa teh ni, pa ob desni strani vozišča v smeri gibanja. Ob zmanjšani vidljivosti morate imeti na vidnem mestu ustrezna odsevna telesa. Na prireditvi je prepovedano teči, ker prireditev ni tekmovalnega značaja. Organizator bo poskrbel za ustrezno zdravstveno službo. Prijave so obvezne, kjer boste prejeli poseben Dnevnik Levstikove poti, če ga še nimate iz prejšnjih let. Organizator poskrbi za varnost udeležencev, ki se bodo prireditve udeležili organizirano s prijavo in potrditvijo pri organizatorju na startu prireditve.  

Dodaj odgovor

© ® Levstikova pot je zaščitena blagovna znamka v vseh podatkovnih, programskih, oblikovalskih in drugih elementih, ki jih je po slovenski in mednarodni zakonodaji mogoče pravno zaščititi. Zato so izrecno prepovedana vsa dejanja, ki brez lastnika blagovne znamke (Zavod Levstikova pot) posegajo v katero koli od takih pravic. Zato je izrecno prepovedano kakršno koli poobjavljanje ali uporaba vsebin revije brez predhodnega soglasja izdajatelja. | Newsphere by AF themes.