APLIKACIJE

**********************************************************************

SEZNAM APLIKACIJ:

Po Levstikovi poti

Spletna aplikacija Po Levstikovi poti je namenjena:
1. obiskovalcem Levstikove poti  tistim, ki so pot že obiskali, in tudi tistim, ki jo še nameravajo obiskati;
2. obiskovalcem Levstikove poti kot pomoč pri raziskovanju kulturne in naravne dediščine;
3. orientaciji na Levstikovi poti, in sicer s pomočjo vklopljenega GPS sprejemnika na prenosni napravi in klikom na ikono »Moja lokacija«;
4. opozarjanju drugih obiskovalcev o ovirah na poti;
5. registraciji obiskovalcev, ki obiščejo Levstikovo pot kadarkoli v letu, in sicer z namenom spremljanja obiska;
6. oceni ponudbe različnih storitev ob poti na dan organiziranega popotovanja.

Predstavitev severne trase

Predstavitev južne trase

Registracijski vprašalnik

Gre za vprašalnik o udeležbi na Levstikovi poti. Namen vprašalnika je v spremljanju obiska na Levstikovi poti in prikazovanju podatkov širši javnosti. Registracija je anonimna, za izpolnjevanje pa boste porabili par minut. Za vaše sodelovanje se vam prijazno zahvaljujemo!

Ocenjevanje ponudnikov

Gre za obrazec ocenjevanja ponudnikov različnih storitev ob poti, ki ga obiskovalci izpolnijo po obisku poti. Vprašalnik je namenjen oceni ponudnikov različnih storitev ob Levstikovi poti. Če ste Levstikovo pot obiskali na dan organiziranega popotovanja, vas v nadaljevanju prosimo, da podate splošno oceno o ponudbi raznih storitev (zadovoljstvo s pijačo, hrano, zabavnim programom, ceno izdelkov, prijaznostjo domačinov, ipd.), ki so vam jih nudili domačini ob Levstikovi poti. Ocenite le ponudnike, pri katerih ste se ustavili. Seznam ponudnikov storitev je iz leta 2019, svoj spomin o ponudbi storitev pa lahko osvežite na tej povezavi in se nato vrnete na vprašalnik.

O obisku Levstikove poti

Gre za “nadzorno ploščo”, ki prikazuje podatke o registriranih obiskovalcih in ocenah ponudnikov različnih storitev ob Levstikovi poti. Trenutno prikazani podatki so “izmišljeni”.

**********************************************************************