eko6. eko pohod Krampljevec bo v nedeljo, 6. septembra 2015, s startom ob 8:30. uri pri Okrepčevalnici Žonta v Stranjah pri Velikem Gabru, ki je od železniške postaje Gaber oddaljena 200 metrov. Prijavite se na startu od osme ure dalje.

Na start pridete z vlakom iz smeri Ljubljana (odhod ob 7:35), ki v Gaber pripelje ob 8:35. uri. Povratek vlaka nazaj proti Ljubljani je ob 16:35. uri. Iz smeri Novega mesta (odhod vlaka ob 6:32) in prihodom v Gaber ob 7:07. Povratek proti Novemu mestu je ob 18:20. uri. Vozni red vlakov preverite nekaj dni pred prireditvijo.

Trasa: Stranje pri Velikem Gabru (Start) – Žubina – Dolnji Vrh – Zagrič – Razbore – Kržišče pri Čatežu – Čatež pri Trebnjem – Dolenja Vas – Gorenja Vas – Sejenice (cilj).

Po isti ali vzporedni poti se lahko peš vrnemo tudi nazaj na izhodiščno točko. Po potrebi bodo organizirani tudi prevozi na izhodišče. Za pijačo in hrano je med potjo poskrbljeno.

Pohod je odprtega tipa, zato se lahko prijavi vsak, ki to želi. Predhodne prijave niso potrebne, če pa bi bila kakšna večja skupinica, pa je le dobro, da to najavite. Pot je v eno smer dolga približno 11 km.

Dodatne informacije dobite tudi prek e-pošte info@levstik.si.