Skupina je zaključena družba v organizaciji planinskega društva ali druge pravne osebe. Za posebne aranžmaje pravočasno sporočite na info@levstik.si.

Skupine, ki se prijavijo oziroma najavijo pred prireditvijo, imajo naslednje popuste:
– 10 odstotkov skupine med 10 in 30 člani,
– 20 odstotkov skupine nad 30 člani (31 ali več).

Za posebne aranžmaje sporočite na info@levstik.si.

PLAČILO PRIJAVNINE VNAPREJ NA RAČUN
Skupine se lahko prijavijo vnaprej prek elektronske pošte info@levstik.si in vplačajo prijavnino do 12. novembra 2015 in vplačajo prijavnino na IBAN SI56 3000 0001 1494 536, Sberbank Banka, d.d. Sporočilu obvezno priložite potrdilo o plačilu prijavnine. Ne pozabite pripisati kontaktnih podatkov vodnika ali neke druge osebe za kontakt (ime in priimek, e-naslov, telefon). Po vplačilu prejmete original račun po pošti.

PLAČILO PRIJAVNINE NA STARTU V GOTOVINI
Skupine se bodo sicer lahko prijavile tudi na dan prireditve, vendar je v tem primeru obvezno, da prijavne formalnosti opravi samo eden za celo skupino, zato denar in dnevnike iz minulih pohodov zberite skupaj že na poti v Litijo. Tudi v tem primeru veljajo popusti, vendar mora skupina predhodno sporočiti oziroma javiti svojo udeležbo. V tem primeru pred prireditvijo pošljemo pisni dokument, ki omogoča plačilo prijavnine po znižani ceni tudi na dan prireditve na startnem mestu. Po plačilu oziroma po prireditvi prejmete original račun po pošti.

PARKIRANJE NA CILJU NA ČATEŽU
Parkiranje avtobusov skupin bo na Čatežu na dveh mestih. Na vzhodnem delu za tiste, ki se vračajo nazaj proti Litiji in na zahodnem delu za tiste, ki se vračajo domov prek Dolenjske (Velika Loka ali Trebnje… Zato člane svojih skupin obvestite vnaprej, po kateri poti se boste vračali proti domu.

Vsak udeleženec ob plačilu prijavnine prejme dnevnik poti, revijo Levstikova pot in prvih 4.000 prijavljenih tudi spominsko darilo.