Imexa, d.o.o. boter jablanam glockenapfel (zvončasto jabolko), rdeči strahan in štajerski mošancelj.

ZI_12457Podjetje IMEXA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1995. Osnovna dejavnost je trgovina na debelo z opremo, električnimi ročnimi, ročnimi orodji in priborom za profesionalno uporabo v industriji in obrti.

Na slovenskem trgu zastopamo interese šestih nemških proizvajalcev visoko kvalitetne opreme, orodij in pribora. Vseh pet proizvajalcev nam je zaupalo tudi zastopanje njihovih interesov v državah, ki so nastale na območju nekdanje Jugoslavije ter v Albaniji in na Slovaškem.

Podjetja, ki jih zastopamo:

– KEIL Werkzeugfabrik GmbH, Nemčija: svedri za vse materiale in pribor za vrtalna kladiva

– KEIL Befestigungstechnik GmbH, Nemčija: pritrjevalna tehnika fasadnih plošč

– KernDeudiam GmbH, Nemčija: stroji in pribor za diamantno vrtanje in rezanje gradbenih        materialov

– Völkel GmbH, Nemčija: navojno orodje in orodje za popravila navojev

– Wilms GmbH, Nemčija: gretje in razvlaževanje prostorov, pospeševanje procesov sušenja ter čistilna in sesalna oprema

– Altec GmbH, Nemčija: aluminijasti sistemski delovni odri; kotalni in fasadni

Poleg zastopniških programov smo tudi distributerji za proizvajalce profesionalnih orodij, kot so ročna električna orodja DeWalt, Makita, Bosch, ročna orodja Unior, WGB, brusni in rezni material Leman.. V ponudbi pa imamo tudi veliko druge opreme za profesionalno uporabo v industriji in obrti..

V strukturi prodaje predstavlja izvoz cca. 40 %, ostalo blago pa plasiramo na slovenskem trgu.

Na slovenskem trgu smo z raznovrstnostjo in kvaliteto ponudbe ter profesionalnem odnosom v dosedanjem poslovanju uspeli pridobiti širok krog poslovnih partnerjev, večino blaga pa dobavimo sledečim:

– končni uporabniki (industrija in obrt)

– trgovina (specializirana maloprodaja in delno veleprodaja)

– javni sektor (DARS, MORS, MNZ, Študentski domovi, Energetika Ljubljan, elektro podjetja, komunalna podjetja, bolnice, SŽ, LPP…)

Zaradi raznovrstnosti blaga in storitev, ki jih nudimo naročnikom iz področja javnega sektorja smo v zadnjih letih pritegnili k sodelovanju številne zunanje sodelavce in strokovnjake, ki imajo vsa potrebna specifična znanja s posameznih področij. Na tak način uspemo zagotavljati izvedbo naročil na najvišjem nivoju v zadovoljstvo številnih naročnikov iz področja javnega sektorja.

V lastnih prostorih na sedežu podjetja je poleg strokovnega osebja in dobro založenega skladišča na voljo tudi velik razstavno-prodajni salon, kjer je na voljo večina izdelkov iz naših zastopniških programov, kot tudi izdelkov podjetij, katerih distributerji smo.

Na voljo je tudi veliko število strojev in pribora za praktično predstavitev in preizkus tako v naših prostorih, kot tudi pri uporabnikih, kamor vam z veseljem pridemo strokovno predstaviti prednosti določenih izdelkov s pomočjo naših strokovnih sodelavcev.

PR(A)VI ZA VAS

Kontaktni podatki:

imexa logo besedilo poravnanoLDImexa d.o.o.
Zaloška cesta 169
1000 Ljubljana
tel. (01) 546 10 50
www.imexa.si
info@imexa.si