slo-zel

Za prihod na start v Litijo priporočamo vlake Slovenskih železnic. V Litijo se lahko pripeljete z enim izmed vlakov, ki bodo iz večjih slovenskih krajev okrepljeno vozili v Litijo. Vozni red je dogovorjen s Slovenskimi železnicami. Predlagamo vam tudi, da se organizirate v skupine in se na prireditev pripeljete s svojim avtobusom. Ker je za osebne avtomobile na prireditvi zelo malo prostora, vam svetujemo, da se pripeljete z javnim prevozom. Če se boste odločili za vlak, vam torej odpade skrb, da boste nazdravili s kozarčkom preveč.

V Litijo bodo vozili redni in okrepljeni vlaki iz Dobove, Maribora in Ljubljane. Popoldne lahko izkoristite posebni vlak, ki bo iz Šentlovrenca odpeljal direktno v Ljubljano (vožnja traja natanko eno uro). Tako se vam ni treba vračati v Litijo.

Objavljamo vam tisti del voznega reda vlakov za soboto, 14. novembra 2015, ki se nanaša na okrepitve vlakov z dodatnimi kompozicijami in izrednimi postanki vlakov v Litiji. Preostale vozne rede vlakov si lahko ogledate na uradnih straneh Slovenskih železnic. Popoln vozni red vlakov…

Iz smeri Ljubljana:

-redni vlak iz Ljubljane ob 5.50 uri s prihodom v Litijo ob 6.18 uri vozi v dvojniku,
-redni vlak iz Ljubljane ob 6.50 uri s prihodom v Litijo ob 7.20 uri vozi v dvojniku,
-redni vlak iz Ljubljane ob 6.20 uri z izrednim postankom v Litiji prihod ob 6.44 uri.

Iz smeri Zidani most:

-redni vlak iz Zidanega mosta ob 6.21 uri z izrednim postankom v Litiji prihod ob 6.51 uri.

V povratku iz smeri Zidani most:

-redni vlak  iz Zidanega mosta ob 14.19 uri z izrednim postankom v Litiji ob 14.46 uri, prihod v Ljubljano ob 15.10 uri.

Posebni vlak Šentlovrenc – Ljubljana

Posebni vlak iz Šentlovrenca bo odpeljal ob 16.08 uri, postanek ima v Višnji Gori, Škofljici, Ljubljana Rakovniku, prihod v Ljubljano ob 17.15 uri.

Popoln vozni red vlakov…