Zaradi epidemije Covid-19 nemotena izvedba letošnjega popotovanja ni mogoča, ker je vlada sprejela ukrepe, ki onemogočajo izvedbo 35. popotovanja po Levstikovi poti.

Udeležbo za 35. popotovanje po Levstikovi poti, ki bi moralo biti izvedeno v soboto, 13. novembra 2021, vam lahko potrdimo, če ste se (ali se boste) na pot odpravili kadar koli v letu 2021 in vse do novembra 2022.

Opravite postopek po naslednjem vrstnem redu:

  1. Izpolnite obrazec za registracijo tako, da kliknete na povezavo REGISTRACIJA. Izpolnjevanje obrazca je popolnoma anonimno!
  2. Ko ste uspešno potrdili in oddali registracijo, izpolnite še obrazec, prek katerega nam boste poslali podatke, da boste nato z naše strani prek pošte prejeli potrdilo o udeležbi in praktično darilo kozarec Levstikove poti. OBRAZEC ZA POTRDITEV

Navodilo za izpolnjevanje obrazca:

  1. Pri vpisovanji bodite natančni in vpišite vse zahtevane podatke.
  2. Cena za potrditev udeležbe za leto 2021 znaša 8 € in vključuje potrditev pohoda, obdelavo finančne transakcije, pošiljanje potrdila in spominskega kozarca.
  3. Potrditev udeležbe lahko plačate (to ustrezno označite v obrazcu):
    – prek sistema PayPal (v tem primeru boste prejeli zahtevek za plačilo, zato ob vpisovanju e-naslova v obrazec vpišite e-naslov, s katerim ste registrirani v PayPal) ali
    – z bančnim nakazilom na račun SI563000 0001 1494 536, Zavod Levstikova pot, Sevno 44, 1276 Primskovo, namen nakazila: pohod 2021, sklic 00 2021.

Pomembno:

  1. Ta način prijave in potrditve udeležbe za 35. popotovanje po Levstikovi poti lahko opravite samo tisti, ki ste se (oziroma se boste) na pot odpravili v letu 2021 in do novembra 2022.
  2. Če se odpravljate na pot sami, uporabite spletno aplikacijo https://levstik.si/o-poti/

Za vsa dodatna vprašanja pošljite sporočilo izključno na e-naslov info@levstik.si.

Vsi, ki ste se tako udeležili lanskega pohoda boste zdaj prejeli darilo in potrdilo.

Zavod Levstikova pot