Prihod v Litijo

Vozni red vlakov…

Za prihod na start v Litijo priporočamo vlake Slovenskih železnic. V Litijo se lahko pripeljete z enim izmed vlakov, ki bodo iz večjih slovenskih krajev okrepljeno vozili v Litijo. Vozni red je dogovorjen s Slovenskimi železnicami. Predlagamo vam tudi, da se organizirate v skupine in se na prireditev pripeljete s svojim avtobusom. Ker je za osebne avtomobile na prireditvi zelo malo prostora, vam svetujemo, da se pripeljete z javnim prevozom. Če se boste odločili za vlak, vam torej odpade skrb, da boste nazdravili s kozarčkom preveč.

V Litijo bodo vozili redni in okrepljeni vlaki iz Dobove, Maribora in Ljubljane. Popoldne lahko izkoristite posebni vlak, ki bo iz Šentlovrenca odpeljal direktno v Ljubljano (vožnja traja natanko eno uro). Tako se vam ni treba vračati v Litijo.

Prihod s svojim avtobusom
Če se boste na prireditev pripeljali s svojim avtobusom in ste skupino regitrirali ali najavili vnaprej, vas obveščamo, da se morate pripeljati v Litijo, kjer vas bodo informatorji usmerili na pravo cesto.  Dodatne informacije dobite prek e-naslova info@levstik.si.

Obvestilo udeležencem
Vsako leto se pojavljajo vprašanja na naš naslov, ali organiziramo prevoze na start prireditve v jutranjem času. Odgovor je NE. Vse kar uredimo je to, da se s Slovenskimi železnicami dogovorimo za okrepljene vlake in za posebni vlak v popoldanskem času iz Šentlovrenca.

Jutranji prevozi iz Trebnjega in Čateža na start pohoda

Iz Turističnega društva Čatež so sporočili, da bodo tudi letos organizirani avtobusni prevozi na start. Vozni red:

  • 6:00 avtobusna postaja Trebnje
  • 6:10 postajališče šolskih avtobusov Velika Loka
  • 6:00 – 5:45 vaški trg na Čatežu

Ker je število naročenih avtobusov odvisno od predprijav, to obvezno sporočite  do četrtk,  10. 11. 2016 na naslednje številke: