34. popotovanje po Levstikovi poti,
sobota, 14. 11. 2020, tudi uradno odpovedano

Zadnja osvežitev: 22. oktober 2020

Zaradi epidemije Covid-19 je odločitev o pripravi in izvedbi letošnjega popotovanja po Levstikovi poti dolgo visela na nitki, že minuli mesec pa je bilo po posvetu tudi z NIJZ ugotovljeno, da je izvedba tako množične prireditve nemogoče izvesti brez zanesljivih posledic dodatne verjetnosti razširjanja virusa. V zadnjem času se pogoji še dodatno zaostrujejo (razglašena je tudi epidemija) in izvedba letošnjega popotovanja bi bila neodgovorna poteza.

Seveda pa se mnogi pohodniki odzivate, da boste šli vseeno na pot in da vam tega nihče ne more preprečiti. To se popolnoma strinjamo. Zato smo sprejeli nekatere odločitve. Za podrobnejše informacije kliknite na povezavo.

O POHODU V LETU 2020

*********************************************

Udeležbo za 34. popotovanje po Levstikovi poti, ki bi moralo biti izvedeno v soboto, 14. novembra 2020, vam lahko potrdimo, če ste se ali se boste odpravili po poti kadar koli med 10. novembrom 2019 in koncem leta 2020. Podrobneje …

*********************************************

Če se boste po poti odpravili v soboto, 14. novembra 2020, ko bi moralo biti sicer izvedeno 34. množično popotovanje po Levstikovi poti, ne bo nikogar od siceršnjih organizatorjev pohodaPodrobneje…

*********************************************


– Zemljevid Levstikove poti
– Kako in kje se boste okrepčali ob hoji
– Kako s cilja na Čatežu
– Opis Levstikove poti
– Vremenska napoved za dan pohoda

Kozarci Levstikove poti

Revija Levstikova pot

Levstikov sadovnjak

Humarjeva pot

SOORGANIZATORICE POHODA

– Opis krajev ob Levstikovi poti
– Življenjepis Frana Levstika
– Pravilnik za priznanja na pohodih
– Knjige Levstikove poti

– Avtorske pravice Levstikove poti

****

ARHIVI POPOTOVANJ

33. popotovanje po Levstikovi poti, 9. 11. 2019

32. popotovanje po Levstikovi poti, 10. 11. 2018

31. popotovanje po Levstikovi poti, 11. 11. 2017

30. popotovanje po Levstikovi poti, 12. 11. 2016

29. popotovanje po Levstikovi poti, 14. 11. 2015

ARHIVI POHODOV do vklj. leta 2014

© ® Levstikova pot je zaščitena blagovna znamka v vseh podatkovnih, programskih, oblikovalskih in drugih elementih, ki jih je po slovenski in mednarodni zakonodaji mogoče pravno zaščititi. Zato so izrecno prepovedana vsa dejanja, ki brez lastnika blagovne znamke (Zavod Levstikova pot) posegajo v katero koli od takih pravic. Zato je izrecno prepovedano kakršno koli poobjavljanje ali uporaba vsebin revije brez predhodnega soglasja izdajatelja.