Registracija pohodnika 
Registracija znaša 7,00 € in vključuje dnevnik Levstikove poti in praktično darilo Levstikove poti. Prijavite se na Levstikovi ulici v Litiji ali ob Kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji, cel dan tudi na cilju na Čatežu ali pred vstopom na avtobus za vrnitev. Prijave so obvezne. Več podrobnosti je navedenih v razpisu.

Vozovnice za avtobusni prevoz
Nakup zgolj vozovnice za avtobusni vrnitev s cilja ni možen, saj posebne avtobusne prevoze zagotavljamo zgolj za registrirane udeležence prireditve. Cena avtobusnega prevoza s cilja popotovanja Čatež – Šmartno – Litija ali Čatež – Šentlovrenc (do Trebnjega ne vozijo) znaša 4,00 € in jo lahko kupite izključno ob registraciji pohodnika. Če se v Litiji ali Šmartnem pri Litiji ne boste registrirali, to lahko opravite na cilju ali pred vstopom v avtobus. Prejeli boste vse materiale kot ob registraciji na startu, cena pa je torej 11 €.

Opozorilo: Cena vozovnice se lahko še spremeni, če bi v času prireditve veljali drugačni ukrepi javnega prevoza potnikov z avtobusi.

Skupna cena registracije pohodnika in avtobusne vozovnice je torej 11 €.

Organizator popotovanja je zagotovil avtobusnega prevoznika z avtobusi, ki bodo na navedeni relaciji vozili med 11. in 18. uro. V konici bodite strpni, če boste morali nekoliko počakati na avtobus. Zadnje pohodnike odpeljemo med 17. in 18. uro, nikogar pa ne pustimo na Čatežu proti njegovi volji.