Prihod na prijavna mesta v Litijo ali Šmartno pri Litiji

Vozni red vlakov je v pripravi…

Za prihod na start v Litijo priporočamo vlake Slovenskih železnic. V Litijo se lahko pripeljete z enim izmed vlakov. Predlagamo vam tudi, da se organizirate v skupine in se na prireditev pripeljete s svojim avtobusom. Ker je za osebne avtomobile na prireditvi zelo malo prostora, vam svetujemo, da se pripeljete z javnim prevozom. Če se boste odločili za vlak, vam torej odpade skrb, da boste nazdravili s kozarčkom preveč.

V Litijo bodo vozili vlaki iz Dobove, Maribora in Ljubljane.

Prihod s svojim avtobusom 

Če se boste na prireditev pripeljali s svojim avtobusom in ste skupino registrirali ali najavili vnaprej, vas obveščamo, da se morate pripeljati v Litijo ali Šmartno pri Litiji, kjer vas bodo informatorji usmerili na pravo cesto. Dodatne informacije dobite prek e-naslova info@levstik.si. Za avtobuse skupin, ki se ne najavijo vnaprej ali prijavijo, ne zagotavljamo logistične podpore.

Obvestilo udeležencem 

Vsako leto se pojavljajo vprašanja na naš naslov, ali organiziramo prevoze na start prireditve v jutranjem času. Odgovor je NE. Vse, kar uredimo, je to, da se s Slovenskimi železnicami dogovorimo za okrepljene vlake.

Jutranji prevozi iz Trebnjega in Čateža na start pohoda

Jutranjih prevozov kot smo jim bili priča v minulih letih letos verjetno zaradi epidemioloških razmer ne bo. Točna informacija bo objavljena v tednu pred pohodom.