V jutranjem in dopoldanskem času bo zaradi popotovanja po Levstikovi poti oviran promet na vseh cestah na območju Litije in Šmartnega pri Litiji, zato prosimo za previdno vožnjo in upoštevanje navodil organizatorjev.

Cel dan bo na posameznih odsekih ceste Litija – Šmartno pri Litiji – Moravče pri Gabrovki – Čatež – Velika Loka večje število pohodnikov, zato prosimo za strpno vožnjo in strogo upoštevanje navodil organizatorjev in policije.

Popolna zapora mestnega središča v Litiji med 5. in 10. uro
Med 5. in 10. uro bo popolna zapora naslednjih ulic in cest:
* lokalna cesta od križišča z glavno cesto Ljubljana – Zagorje do odcepa za Podšentjur,
* Trg svobode, Valvasorjev trg do križišča z Ulico Mire Pregljeve, del Jerebove ulice od Valvasorjevega trga do križišča z glavno cesto Ljubljana – Zagorje in Levstikova ulica.
Dovoz bo mogoč samo stanovalcem in intervencijskim vozilom.

Občasna popolna zapora Litijske ceste v Šmartnem med 5. in 10. uro
Med 5. in 10. uro bo občasna popolna zapora Litijske ceste v Šmartnem pri Litiji od križišča pri Zdravstvenem domu Litija do križišč pri spomeniku v Šmartnem (Ustje).
Dovoz bo mogoč samo stanovalcem in intervencijskim vozilom.

Parkirna mesta za osebne avtomobile so organizirana v Litiji:
Za parkiranje so na voljo izključno javna parkirišča, vendar jih je zelo malo. Ne parkirajte vse vprek, ker boste dobili plačilni nalog pristojnih služb.

Parkirna mesta za osebne avtomobile so organizirana v Šmartnem pri Litiji:
* parkirišče ob Kulturnem domu Šmartno.

Prireditelj popotovanja ne zagotavlja varovanja parkiranih avtomobilov, zato preverite, da avtomobile parkirate v skladu s predpisi.