Ker želimo šolskim skupinam še vedno ponuditi ugodnejšo udeležbo na prireditvi (registracija na posameznika znaša 6 €), smo se odločili, da registracija za organizirane šolske skupine znaša samo 4 € na posameznika. Prireditev lahko izkoristite za kulturni ali športni dan.

ORGANIZATOR

Zavod Levstikova pot, Sevno 44, 1276 Primskovo.

Informacije: e-naslov info@levstik.si, internet: www.levstik.si.

DATUM IN KRAJ

Sobota, 10. november 2018. Začetek pohoda bo med 6. in 9. uro na Levstikovi ulici v Litiji ali pri Kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji, cilj bo odprt do 16. ure na Čatežu pri Trebnjem. Pohod bo v vsakem vremenu. Šolskim skupinam priporočamo, da na pot odidejo iz Šmartnega pri Litiji, ker dodatne prijave na startu niso potrebne in se tako izognejo gneči v Litiji.

Registracije

Vnaprejšnje registracije so obvezne. Registracija s številom udeležencev mora biti sporočena prek elektronske pošte na naslov info@levstik.si. Registraciji mora biti priložena podpisana naročilnica. Vse skupaj lahko pošljete tudi na naslov Zavod Levstikova pot, Sevno 44, 1276 Primskovo. Registracijo lahko poravnate tudi z gotovino na startu, naknadno pa prejmete račun po pošti.

Tako na startu nimate nobenih več obveznosti z registracijami in lahko se takoj po prihodu odpravite na pot. Samo vodja skupine prevzame materiale za udeležence (dnevnik Levstikove poti, spominska majica). Prireditev je namenjena osnovnim in srednjim šolam ter osnovnim šolam s prilagojenim programom.

DOSTOPI NA START IN PREVOZI S PRIREDITVE

Večina šolskih skupin ima lastni prevoz, za druge pa priporočamo, da si en mesec pred prireditvijo na naslovu www.levstik.si ogledajo podrobnosti o prevozih na prireditev in popoldne s cilja prireditve (avtobusi, vlaki).

Poleg tega za vse udeležence veljajo tudi splošna določila razpisa.