Ker želimo šolskim skupinam še vedno ponuditi ugodnejšo udeležbo na prireditvi (registracija na posameznika znaša 7 €), smo se odločili, da registracija za organizirane šolske skupine znaša samo 4 € na posameznika. Prireditev lahko izkoristite za kulturni ali športni dan.

ORGANIZATOR

Zavod Levstikova pot, Sevno 44, 1276 Primskovo.

Informacije: e-naslov info@levstik.si, internet: www.levstik.si.

DATUM IN KRAJ

Sobota, 9. november 2019. Začetek pohoda bo med 6. in 9. uro na Levstikovi ulici v Litiji ali pri Kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji, cilj bo odprt do 16. ure na Čatežu pri Trebnjem. Pohod bo v vsakem vremenu. Šolskim skupinam priporočamo, da na pot odidejo iz Šmartnega pri Litiji, ker dodatne prijave na startu niso potrebne in se tako izognejo gneči v Litiji.

Registracije

Vnaprejšnje registracije so obvezne. Registracija s številom udeležencev mora biti sporočena prek elektronske pošte na naslov info@levstik.si. Registraciji mora biti priložena podpisana naročilnica. Vse skupaj lahko pošljete tudi na naslov Zavod Levstikova pot, Sevno 44, 1276 Primskovo. Registracijo lahko poravnate tudi z gotovino na startu, naknadno pa prejmete račun po pošti.

Tako na startu nimate nobenih več obveznosti z registracijami in lahko se takoj po prihodu odpravite na pot. Samo vodja skupine prevzame materiale za udeležence (revije, dnevniki, darila). Prireditev je namenjena osnovnim in srednjim šolam ter osnovnim šolam s prilagojenim programom.

DOSTOPI NA START IN PREVOZI S PRIREDITVE

Večina šolskih skupin ima lastni prevoz, za druge pa priporočamo, da si en mesec pred prireditvijo na naslovu www.levstik.si ogledajo podrobnosti o prevozih na prireditev in popoldne s cilja prireditve (avtobusi, vlaki).

Poleg tega za vse udeležence veljajo tudi splošna določila razpisa.