Skupina je zaključena družba v organizaciji planinskega društva ali druge pravne osebe. Za posebne aranžmaje pravočasno sporočite na info@levstik.si.

Skupine, ki se registrirajo oziroma najavijo pred prireditvijo, imajo naslednje popuste:
– 1 € popusta na osebo za skupine od 10 do 30 članov
– 2 € popusta na osebo za skupine nad 30 člani (31 ali več).

Za posebne aranžmaje sporočite na info@levstik.si.

PLAČILO REGISTRACIJE VNAPREJ NA RAČUN
Skupine se lahko registrirajo vnaprej prek elektronske pošte info@levstik.si in vplačajo registracijo do 7. novembra 2019 in vplačajo registracijo na IBAN SI56 3000 0001 1494 536, Sberbank Banka, d.d. Sporočilu obvezno priložite potrdilo o plačilu registracije. Ne pozabite pripisati kontaktnih podatkov vodnika ali neke druge osebe za stik (ime in priimek, e-naslov, telefon). Po vplačilu prejmete original račun po pošti.

PLAČILO REGISTRACIJE NA STARTU V GOTOVINI ALI Z BANČNO KARTICO
Skupine se bodo sicer lahko registrirate tudi na dan prireditve, vendar je v tem primeru obvezno, da registracijske formalnosti opravi samo eden za celo skupino, zato denar (ali plačilo z bančno kartico) in dnevnike z minulih pohodov zberite skupaj že na poti v Litijo. Tudi v tem primeru veljajo popusti, vendar mora skupina predhodno najkasneje do 7. novembra 2019 sporočiti organizatorju svojo udeležbo na e-naslov info@levstik.si. V tem primeru pred prireditvijo pošljemo pisni dokument, ki omogoča plačilo registracije po znižani ceni tudi na dan prireditve na startnem mestu. Po plačilu oziroma po prireditvi prejmete original račun po pošti. Za vnaprej nenajavljene skupine popustov ni.

SPREMENJEN PROMETNI REŽIM ZA AVTOBUSE NA ČATEŽU
Posebej pa bi vas radi opozorili na spremenjen prometni režim za avtobuse, s katerimi se udeleženci pripeljete na prireditev. Nanaša se na cilj na Čatežu, od koder potem odpotujete domov.

Parkirnih mest za avtobuse na vzhodni strani Čateža okrog podjetja TEM, d.d., ne bo mogoč, zato bodo vsa parkirna mesta za avtobuse urejena na zahodni strani Čateža.

Ker bo državna cesta skozi Čatež med 11. in 16. uro popolnoma zaprta za ves promet, mora avtobus pripeljati na Čatež pred 11. uro. Kdor bo pripeljal po 11. uri, bo moral nadaljevati po obvozu v dolino in z druge strani na Čatež.

In kako se boste potem vračali? V času zapore ceste na Čatežu boste lahko odhajali domov po državni cesti v dolino proti Veliki Loki, kjer se boste lahko odločili, da greste levo do Trebnjega in na avtocesto Ljubljana – Novo mesto ali pa desno proti Radohovi vasi in prek Bogenšperka in Šmartnega pri Litiji v Litijo.

Da boste na cilju na Čatežu lažje našli svoj avtobus, morate imeti pri sebi voznikovo telefonsko številko. Obenem pa vas prosimo, da tudi šoferjem naročite, da se ravnajo strogo po navodilih rediteljev. Dodatne informacije pa boste dobili tudi na cilju na kontrolni točki Levstikove poti.

Vsak udeleženec ob plačilu registracije prejme dnevnik poti, kozarec za vino in novo revijo.