Prihod na prijavna mesta v Litijo ali Šmartno pri Litiji

Za prihod na start v Litijo priporočamo vlake Slovenskih železnic. V Litijo se lahko pripeljete z enim izmed vlakov, ki bodo iz večjih slovenskih krajev okrepljeno vozili v Litijo. Vozni red je dogovorjen s Slovenskimi železnicami. Predlagamo vam tudi, da se organizirate v skupine in se na prireditev pripeljete s svojim avtobusom. Ker je za osebne avtomobile na prireditvi zelo malo prostora, vam svetujemo, da se pripeljete z javnim prevozom. Če se boste odločili za vlak, vam torej odpade skrb, da boste nazdravili s kozarčkom preveč.

V Litijo bodo vozili redni in okrepljeni vlaki iz Dobove, Maribora in Ljubljane. Tako se vam ni treba vračati v Litijo.

Prihod s svojim avtobusom 

Če se boste na prireditev pripeljali s svojim avtobusom in ste skupino registrirali ali najavili vnaprej, vas obveščamo, da se morate pripeljati v Litijo ali Šmartno pri Litiji, kjer vas bodo informatorji usmerili na pravo cesto. Dodatne informacije dobite prek e-naslova info@levstik.si. Za avtobuse skupin, ki se ne najavijo vnaprej ali prijavijo, ne zagotavljamo logistične podpore.

Obvestilo udeležencem 

Vsako leto se pojavljajo vprašanja na naš naslov, ali organiziramo prevoze na start prireditve v jutranjem času. Odgovor je NE. Vse, kar uredimo, je to, da se s Slovenskimi železnicami dogovorimo za okrepljene vlake.

Jutranji prevozi iz Trebnjega in Čateža na start pohoda

Iz Turističnega društva Čatež so sporočili, da bodo tudi letos organizirani avtobusni prevozi na start. Vozni red:

  • 6:00 avtobusna postaja Trebnje
  • 6:10 postajališče šolskih avtobusov Velika Loka
  • 6:00 – 6:45 vaški trg na Čatežu

Ker je število naročenih avtobusov odvisno od predprijav, svojo najavo OBVEZNO sporočite najkasneje do četrtka, 7. 11. 2019, do 20. ure, na naslednje številke:

  • 07 348 90 29, Gostilna Ravnikar
  • 07 348 90 23, Gostilna Tončkov dom
  • 07 348 11 28, TIC Trebnje
  • razhodnja@gmail.com.