35. popotovanje po Levstikovi poti,
sobota, 13. november. 2021

Zadnja osvežitev: 6. november 2021

POHOD TUDI LETOS ODPOVEDAN: Zaradi sprejetih vladnih ukrepov za omejevanje epidemije je tudi letošnje množično popotovanje odpovedano. Potrditev udeležbe si lahko vseeno zagotovite.

POSEBNO OPOZORILO: Zaradi epidemiološke situacije so za izvedbo letošnje prireditve sprejeti številni dodatni ukrepi za preprečevanje širjenja virusa. Podrobnosti so objavljene na naslovu https://levstik.si/26060 in jih bomo sproti dopolnjevali vse do izvedbe prireditve. Posebej pa opozarjamo, da se letošnje leto pohoda udeležite izključno prijavljeni na startu prireditve v Litiji ali Šmartnem pri Litiji, saj boste s prijavo prejeli tudi vsa navodila o ukrepih za preprečevanje širjenja virusa.

**************************’*****

Revija Levstikova pot

Levstikov sadovnjak

************************************************************

(brezplačna predstavitev)

Najgloblje družinske skrivnosti od leta 1757 pa vse do danes * Medeni raj v osrčju idiličnega srednjeveškega mesta Slovenj Gradec še danes predstavlja sanje naših prednikov, ki so preživele stoletja. Najgloblje družinske skrivnosti so se ohranile vse do danes, ko se bogata medičarska, lectarska in svečarska dediščina družine Perger uspešno prenaša na zdaj že deveto generacijo. https://perger1757.si/
*******************************************************************************************

– Opis krajev ob Levstikovi poti
– Življenjepis Frana Levstika
– Pravilnik za priznanja na pohodih
– Knjige Levstikove poti

– Avtorske pravice Levstikove poti

****

ARHIVI POPOTOVANJ

34. popotovanje po Levstikovi poti, 14.11.2020 – prireditev je bila zaradi epidemije odpovedana

33. popotovanje po Levstikovi poti, 9. 11. 2019

32. popotovanje po Levstikovi poti, 10. 11. 2018

31. popotovanje po Levstikovi poti, 11. 11. 2017

30. popotovanje po Levstikovi poti, 12. 11. 2016

29. popotovanje po Levstikovi poti, 14. 11. 2015

ARHIVI POHODOV do vklj. leta 2014

© ® Levstikova pot je zaščitena blagovna znamka v vseh podatkovnih, programskih, oblikovalskih in drugih elementih, ki jih je po slovenski in mednarodni zakonodaji mogoče pravno zaščititi. Zato so izrecno prepovedana vsa dejanja, ki brez lastnika blagovne znamke (Zavod Levstikova pot) posegajo v katero koli od takih pravic. Zato je izrecno prepovedano kakršno koli poobjavljanje ali uporaba vsebin revije brez predhodnega soglasja izdajatelja.