1. Najprej si preberite vse podrobnosti o letošnjem pohodu, vključno z razpisom in pravili udeležbe. povezava
  2. Prejeli boste kozarec Levstikove poti za pijače. Kozarec lahko uporabljate tako za vino kot za sokove ali vodo.
  3. Vsem, ki ste lansko leto prejeli novi dnevnik Levstikove poti, vam ga bomo letos zamenjali z ustreznejšim formatom. Ob prijavi prejmete nov dnevnik, prenos iz lanskega pa se opravi na cilju na Čatežu.
  4. V sodelovanju z občino bodo na območju Občine Šmartno pri Litiji letos na nekaterih točkah postavljene WC kabine. Uporabili jih boste na Jelši na DOMAČIJI BERČON, Jelša 9, 1275 Šmartno pri Litiji; pri Antonu Zamanu, Preska nad Kostrevnico 13, 1275 Šmartno pri Litiji; na razpotju Levstikove poti v Preski nad Kostrevnico in na točki PGD Primskovo (južna trasa) na Kopačiji.
  5. Ob prijavi prejmete tudi revijo Bogastvo zdravja, v kateri bodo predstavljeni tudi nekateri elementi Levstikove poti. Celotne vsebine pa lahko preberete na naslovu revije.
  6. Ob registraciji na startu boste prejeli kozarec Levstikove poti.
  7. Za prihod na start priporočamo javna prevozna sredstva. Temu je tudi prilagojen vozni red vlakov.
  8. Vsi, ki boste ob prijavi kupili vozovnico za avtobus za povratek iz cilja na Čatežu, boste pred vstopom na avtobus brezplačno spili kozarček vina. Podarja vam ga Zavod Levstikova pot.
  9. Na letošnjem pohodu lahko na startu registracije poravnate tudi z bančnimi karticami.
  10. Nujno medicinsko pomoč zagotavljamo le registriranim pohodnikom.
  11. Vsak dan lahko spremljate osveženo vremensko napoved na območju Levstikove poti. Zavedajte se, da so te napovedi najbolj točne za Levstikovo pot, zato nam lahko zaupate, ko vam bomo svetovali tudi, kako se oblečete in obujete za hojo glede na vreme.
  12. Za dodatne informacije nam lahko pišete na naslov info@levstik.si, nas obiščete na FB strani ali prek Twiterja.