Četrtek, 31. oktober 2019

Obvestilo: V prihodnjem tednu bo občasno deževalo, čeprav bo večina končala na tleh že v zahodni polovici Slovenije. Večinoma bo ravno v naši zahodni bližini mejnik močnejših padavin. Od petka naprej bo verjetnost za padavine manjša.

Danes bo večinoma oblačno, popoldne oziroma zvečer se bo delno zjasnilo. Zjutraj oziroma dopoldne bodo manjše padavine. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 4 in 6 °C. Jutri bo večinoma oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 4 in 8 °C.

V soboto bo oblačno. Zvečer se že lahko pričnejo manjše padavine. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V nedeljo bo oblačno. Pogosto bo deževalo. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 13 in 17 °C. V ponedeljek bo večinoma oblačno do zmerno oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V torek bo večinoma oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V sredo bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V četrtek bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno. Manjše padavine niso izključene. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V soboto, na dan popotovanja po Levstikovi poti bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 11 in 15 °C.

Sreda, 30. oktober 2019

Obvestilo: Največ padavin naj bi bilo v noči iz nedelje na ponedeljek. V nadaljevanju pa bo nekaj padavin, čeprav bo večina končala na tleh že v zahodni polovici Slovenije. Večinoma bo ravno v naši zahodni bližini mejnik močnejših padavin, zato so v Sevnem količine še nepredvidljive.

Danes bo oblačno. Popoldne niso izključene manjše padavine. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 5 in 8 °C. Jutri bo večinoma oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 5 in 8 °C.

V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Vsaj v okoliških dolinah bo zjutraj megleno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V soboto bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 6, prek dneva pa med 9 in 14 °C. V nedeljo bo oblačno in precej deževno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 13 in 17 °C. V ponedeljek bo večinoma zmerno oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 13 in 17 °C. V torek bo večinoma oblačno. Občasno bodo rahlo deževalo. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V sredo bo večinoma oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V četrtek bo večinoma zmerno oblačno. Verjetnost za padavine se precej zmanjša. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V petek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 11 in 15 °C.

Torek, 29 oktober 2019

Obvestilo: Največ padavin naj bi bilo v noči iz nedelje na ponedeljek. V nadaljevanju pa bo nekaj padavin, čeprav bo večina končala na tleh že v zahodni polovici Slovenije. Večinoma bo ravno v naši zahodni bližini meja večjih količin, zato so v Sevnem količine še nepredvidljive.

Danes bo oblačno z občasnimi padavinami. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Prek dneva se bo ohladilo, tako da bodo zjutraj temperature med 6 in 8, prek dneva pa med 6 in 9 °C. Jutri bo oblačno. Predvsem popoldne niso izključene manjše padavine ali rosenje. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 5 in 8 °C.

V četrtek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V soboto bo večinoma oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 13 °C. V nedeljo bo večinoma oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 8, prek dneva pa med 13 in 17 °C. V ponedeljek bo večinoma zmerno oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 11, prek dneva pa med 13 in 17 °C. V torek bo večinoma oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 10, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V sredo bo večinoma oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 10 prek dneva pa med 11 in 15 °C. V četrtek bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 10, prek dneva pa med 11 in 15 °C.

Ponedeljek, 28 oktober 2019

Obvestilo: Jutri bodo najvišje jutranje in dnevne temperature pod 10 °C. Deževno in vetrovno bo.

Danes bo sprva še precej sončno, popoldne se bo pooblačilo. Zjutraj v okoliških dolinah še lahko nastane kratkotrajna megla. Kakšna kaplja dežja popoldne ali zvečer ni izključena. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 13, prek dneva pa med 15 in 18 °C. Jutri bo oblačno z občasnimi padavinami. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Prek dneva se bo ohladilo, tako da bodo zjutraj temperature med 7 in 11, prek dneva pa med 6 in 9 °C.

V sredo bo oblačno. Manjše padavine niso izključene. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V četrtek bo precej oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V petek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 5, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V soboto bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V nedeljo bo večinoma oblačno. Manjše padavine niso izključene. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V ponedeljek bo precej oblačno. Občasno so lahko manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 14 in 18 °C. V torek bo precej oblačno. Občasno bodo padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V sredo bo oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 11, prek dneva pa med 12 in 16 °C.

Nedelja, 27 oktober 2019

Obvestilo: Že jutri bo nekoliko hladneje, v torek pa bodo jutranje in dnevne temperature že pod 10 °C. Torek bo deževen.

Danes bo sončno. Zjutraj bo v okoliških dolinah kratkotrajna megla. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 14, prek dneva pa med 21 in 25 °C. Jutri bo sprva še precej sončno, prek dneva pa zmerno oblačno. Zjutraj v okoliških dolinah še lahko nastane kratkotrajna megla. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 16 in 19 °C.

V torek bo oblačno s pogostim dežjem. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Prek dneva se bo ohladilo, tako da bodo zjutraj temperature med 7 in 11, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 5, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V petek bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V soboto bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 11 °C. V nedeljo bo precej oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 8 in 11 °C. V ponedeljek bo precej oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V torek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 6, prek dneva pa med 6 in 10 °C.

Sobota, 26 oktober 2019

Obvestilo: Že v ponedeljek bo nekoliko hladneje, v torek pa bodo jutranje in dnevne temperature že pod 10 °C. Torek bo deževen.

Danes bo sončno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megla. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 19 in 23 °C. Jutri bo sončno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megla. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 20 in 24 °C.

V ponedeljek bo sprva še precej sončno, prek dneva pa zmerno oblačno. Zjutraj v okoliških dolinah še lahko nastane manjša megla. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 11, prek dneva pa med 16 in 19 °C. V torek bo oblačno s pogostim dežjem. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Prek dneva se bo ohladilo, tako da bodo zjutraj temperature med 8 in 11, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V sredo bo oblačno. Občasno lahko nastanejo manjše padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V petek bo precej oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 2, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V soboto bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 6 in 11 °C. V nedeljo bo precej oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Manjše padavine niso izključene. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V ponedeljek bo precej oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 9 in 13 °C.

Petek, 25 oktober 2019

Obvestilo: Že v ponedeljek bo nekoliko hladneje, v torek pa bodo jutranje in dnevne temperature pod 10 °C. Torek bo deževen, pa tudi naslednje dni ni izključena kakšna kaplja dežja. Snega pa do nižin kot kaže še ni pričakovati, čeprav kakšna snežinka od srede naprej lahko pade tudi v Sevnem.

Danes bo sončno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megla. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 13, prek dneva pa med 20 in 24°C. Jutri bo sončno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megla. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 18 in 22 °C.

V nedeljo bo sončno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megla. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 19 in 23 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 16 in 19 °C. V torek bo oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj prek dneva bodo temperature med 7 in 11 °C. V sredo bo oblačno. Manjše padavine niso izključene. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V četrtek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V petek bo oblačno. Kakšna kaplja dežja ni izključena. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 11 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 10 °C.

Četrtek, 24. oktober 2019

Obvestilo: Že v ponedeljek bo nekoliko hladneje. V torek se poveča možnost za padavine, koliko jih bo v naslednjih dneh, pa je še negotovo. Sredi tedna se bo precej ohladilo, snega pa do nižin kot kaže še ni pričakovati.

Danes bo sončno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megla. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 21 in 25 °C. Jutri bo sončno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megla. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 18 in 23 °C.

V soboto bo sončno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megla. Pihal bo veter spremenljivih zahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V nedeljo bo sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 18 in 23 °C. V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V torek bo oblačno. Poveča se možnost za padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V sredo bo oblačno. Padavine niso izključene. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V četrtek bo večinoma oblačno. Padavine niso izključene. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V petek bo oblačno. Padavine niso izključene. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 9 °C.

Sreda, 23. oktober 2019

Obvestilo: V začetku prihodnjega tedna se bo v primerjavi s trenutnimi temperaturami precej ohladilo.

Danes bo večinoma sončno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megla. Pihal bo umirjen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 14, prek dneva pa med 22 in 26 °C. Jutri bo sončno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megla. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 21 in 25 °C.

V petek bo sončno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megla. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 18 in 23 °C. V soboto bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 18 in 21 °C. V nedeljo bo sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 17 in 22 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 10, prek dneva pa med 15 in 19 °C. V torek bo zmerno oblačno. Poveča se možnost za manjše padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V sredo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 6 in 9 °C.

Torek, 22. oktober 2019

Obvestilo: V začetku prihodnjega tedna se bo v primerjavi s trenutnimi temperaturami občutno ohladilo. V primeru padavin se lahko pojavijo tudi prve snežinke.

Danes bo večinoma sončno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megla. Pihal bo umirjen veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 12 in 15, prek dneva pa med 23 in 26 °C. Jutri bo sončno, popoldne občasno tudi delno jasno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megla. Pihal bo umirjen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 14, prek dneva pa med 20 in 24 °C.

V četrtek bo sončno. Zjutraj je v okoliških dolinah možna megla. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 20 in 24 °C. V petek bo večinoma sončno, občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V soboto bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 18 in 21 °C. V nedeljo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V ponedeljek bo večinoma zmerno oblačno. Poveča se možnost za padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V torek bo zmerno oblačno. Obstaja možnost za padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V sredo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 10 °C.

Ponedeljek, 21. oktober 2019

Obvestilo: V začetku prihodnjega tedna se bo ohladilo.

Danes bo sprva še zmerno oblačno, prek dneva pa precej sončno. Pihal bo okrepljen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 13 in 17, prek dneva pa med 21 in 24 °C. Jutri bo delno jasno do zmerno oblačno. Zjutraj je v okoliških dolinah možna megla. Pihal bo umirjen veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 12 in 15, prek dneva pa med 22 in 25 °C.

V sredo bo večinoma sončno. Zjutraj je v okoliških dolinah možna megla. Pihal bo umirjen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 20 in 24 °C. V četrtek bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 19 in 23 °C. V petek bo sončno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V soboto bo sončno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V nedeljo bo večinoma sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V ponedeljek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 14 in 18 °C. V torek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V sredo bo oblačno. Poveča se možnost za padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 8 in 11 °C.

Nedelja, 20. oktober 2019

Obvestilo: V začetku prihodnjega tedna se bo ohladilo.

Danes bo zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo okrepljen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 13 in 16 prek dneva pa med 20 in 23 °C. Jutri bo sprva še zmerno oblačno, prek dneva pa precej sončno. Pihal bo okrepljen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 13 in 16, prek dneva pa med 22 in 25 °C.

V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Zjutraj je v okoliških dolinah možna megla. Pihal bo umirjen veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 21 in 25 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Zjutraj je v okoliških dolinah možna megla. Pihal bo umirjen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 20 in 23 °C. V četrtek bo večinoma sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 20 in 23 °C. V petek bo sončno. Pihal bo veter spremenljivih zahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V soboto bo sončno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 6 in 11, prek dneva pa med 18 in 21 °C. V nedeljo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 10, prek dneva pa med 15 in 19 °C. V ponedeljek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 12 in 15 °C. V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 8 in 11 °C.

Sobota, 19. oktober 2019

Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo okrepljen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 13, prek dneva pa med 17 in 21 °C. Jutri bo zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter okrepljen jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 13 in 16 prek dneva pa med 19 in 23 °C.

V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo okrepljen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 13 in 16, prek dneva pa med 20 in 23 °C. V torek bo zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 13, prek dneva pa med 18 in 21 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 17 in 20 °C. V četrtek bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 17 in 21 °C. V soboto bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 15 in 19 °C. V nedeljo bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 15 in 18 °C.

Petek, 18. oktober 2019

Danes zjutraj bo še oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 17 in 20 °C. Jutri bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 17 in 21 °C.

V nedeljo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14 prek dneva pa med 19 in 23 °C. V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 13 in 16, prek dneva pa med 20 in 23 °C. V torek bo zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 13, prek dneva pa med 18 in 21 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 17 in 20 °C. V četrtek bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 17 in 21 °C. V soboto bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 15 in 19 °C. V nedeljo bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 15 in 18 °C.

Četrtek, 17. oktober 2019

Obvestilo: Trenutno kaže, da bo konec tedna v Sevnem brez padavin.

Danes bo sprva oblačno, prek dneva pa večinoma delno jasno. V okoliških dolinah bo zjutraj megleno, lahko se dvigne tudi do Sevnega. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 18 in 21 °C. Jutri zjutraj bo še oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. Zjutraj lahko vsaj v okoliških dolinah nastane megla. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 17 in 21 °C.

V soboto bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 17 in 21 °C. V nedeljo bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14 prek dneva pa med 18 in 22 °C. V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 12 in 16, prek dneva pa med 20 in 23 °C. V torek bo zmerno oblačno,občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 19 in 23 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V četrtek bo večinoma oblačno. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 17 in 21 °C. V petek bo večinoma oblačno. Poveča se možnost za manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 13, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V soboto bo večinoma oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 15 in 19 °C.

Sreda, 16. oktober 2019

Obvestilo: Konec tedna se poveča možnost za padavine. Trenutno kaže, da bo več padavin v zahodni polovici Slovenije, v Sevnem pa bo količina padavin zelo majhna, in še to predvsem v nedeljo.

Danes bo sprva precej oblačno s padavinami v jutranjem času in delu dopoldneva, prek dneva pa se bo zjasnilo in bo večinoma sončno. Pihal bo veter spremenljivih večinoma zahodnih smeri. Zjutraj bo med 13 in 16, prek dneva pa med 19 in 23 °C. Jutri bo sprva oblačno, prek dneva pa večinoma delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 17 in 21 °C.

V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 16 in 19 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Občasno bodo manjše padavine, količine bodo majhne. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14 prek dneva pa med 17 in 22 °C. V ponedeljek bo oblačno. Možnost za padavine je majhna. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 15, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V torek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih zahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 15, prek dneva pa med 17 in 21 °C. V sredo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter večinoma spremenljivih zahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V petek bo oblačno. Poveča se možnost za padavine. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 15 in 18 °C.

Torek, 15. oktober 2019

Obvestilo: Predvsem v noči na jutri in jutri zjutraj bo občasno deževalo. Konec tedna se poveča možnost za padavine. Trenutno kaže, da bo več padavin v zahodni polovici Slovenije, v Sevnem pa je količina padavin zelo nepredvidljiva, ker ni jasno kako daleč proti vzhodu bodo segli dežni oblaki. Trenutno kaže, da večjih količin pri nas ne bo.

Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. V drugem delu noči na jutri in jutri zjutraj bodo občasne padavine. Pihal bo okrepljen veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 14, prek dneva pa med 18 in 21 °C. Jutri bo sprva precej oblačno s padavinami v jutranjem času, prek dneva pa se bo zjasnilo in bo večinoma sončno. Pihal bo veter spremenljivih večinoma zahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 18 in 22 °C.

V četrtek bo sprva zmerno oblačno, prek dneva pa večinoma delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 18 in 21 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 16 in 19 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 16 in 19 °C. V nedeljo bo zmerno, občasno tudi pretežno oblačno. Občasno bodo manjše padavine, ki jih bo več zahodno od Sevnega. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13 prek dneva pa med 16 in 20 °C. V ponedeljek bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine, vmes lahko tudi zagrmi. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 13, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V torek bo oblačno. Občasno so lahko manjše padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V sredo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 16 in 19 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 11, prek dneva pa med 15 in 18 °C.

Ponedeljek, 14. oktober 2019

Obvestilo: V noči na sredo bo nekaj padavin. Konec tedna bi lahko bilo po nekaterih napovedih tudi več padavin. Vendar je še vse odprto. Lahko je nič ali veliko padavin.

Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo okrepljen veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 14, prek dneva pa med 19 in 23 °C. Jutri bo delno jasno do zmerno oblačno. V noči na jutri bodo občasne padavine. Pihal bo okrepljen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 18 in 22 °C.

V sredo bo sprva precej oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. Zjutraj bodo padavine počasi ponehale. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 17 in 21 °C. V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 17 in 20 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V nedeljo bo večinoma oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13 prek dneva pa med 17 in 20 °C. V ponedeljek bo oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 15, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V torek bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 15 in 18 °C. V sredo bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 13 in 17 °C.

Nedelja, 13. oktober 2019

Obvestilo: V sredo bo v prvi polovici dneva nekaj padavin. Konec tedna pa bi lahko bilo po nekaterih napovedih tudi več padavin. Vendar je še vse odprto. Lahko je nič ali veliko padavin.

Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo okrepljen veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 14, prek dneva pa med 19 in 22 °C. Jutri bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo okrepljen veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 14, prek dneva pa med 19 in 23 °C.

V torek bo delno jasno do zmerno oblačno, več oblakov bo zjutraj. Pihal bo okrepljen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 15, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V sredo bo sprva precej oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. Predvsem v prvi polovici dneva bodo občasne padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 14, prek dneva pa med 17 in 20 °C. V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 16 in 19 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V soboto bo oblačno. Popoldne se poveča možnost za padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 16 in 19 °C. V nedeljo bo oblačno. Občasno so lahko manjše padavine. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13 prek dneva pa med 16 in 19 °C. V ponedeljek bo oblačno. Občasno so lahko manjše padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 13 in 16 °C. V torek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 11, prek dneva pa med 12 in 15 °C.

Sobota, 12. oktober 2019

Danes bo sončno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megleno. Pihal bo nekoliko okrepljen veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 11, prek dneva pa med 18 in 22 °C. Jutri bo delno jasno do zmerno oblačno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megleno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 19 in 22 °C.

V ponedeljek bo zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 19 in 22 °C. V torek bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 12 in 16, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V sredo bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Možne so manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 15, prek dneva pa med 17 in 22 °C. V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 11, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V soboto bo večinoma oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 15 in 18 °C. V nedeljo bo večinoma oblačno. V drugi polovici dneva so lahko manjše padavine. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 15 in 18 °C. V ponedeljek bo oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 12 in 16 °C.

Petek, 11. oktober 2019

Danes bo sprva še oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 10, prek dneva pa med 15 in 19 °C. Jutri bo sončno. Zjutraj bo vsaj v okoliških dolinah megleno. Pihal bo nekoliko okrepljen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 18 in 22 °C.

V nedeljo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V ponedeljek bo oblačno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 15, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V torek bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Možna je kakšna kaplja dežja. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 12 in 16, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V sredo bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Predvsem do jutra kakšna kaplja dežja ni povsem izključena. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 11 in 15, prek dneva pa med 17 in 21 °C. V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 11, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V soboto bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 16 in 19 °C. V nedeljo bo večinoma oblačno. Poveča se možnost za padavine, predvsem proti večeru. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 15 in 18 °C.

Četrtek, 10. oktober 2019

Danes bo večinoma oblačno. Občasno bodo še manjše padavine. Do poldneva bodo padavine ponehale. Prehodno bo zapihal veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 11, prek dneva pa med 11 in 13 °C. Jutri bo sprva še oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. Vsaj v okoliških dolinah zjutraj ni povsem izključena megla. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 15 in 19 °C.

V soboto bo sončno. Vsaj v okoliških dolinah bo megleno. Pihal bo nekoliko okrepljen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 19 in 22 °C. V nedeljo bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V ponedeljek bo zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V torek bo večinoma zmerno oblačno. V drugem delu ni izključena kakšna kaplja dežja. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 15, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V sredo bo večinoma zmerno oblačno. Kakšna kaplja dežja ni povsem izključena. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 16 in 19 °C. V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V soboto bo večinoma spremenljivo oblačno. Poveča se možnost za manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 16 in 20 °C.

Sreda, 9. oktober 2019

Danes bo večinoma zmerno oblačno, popoldne tudi pretežno oblačno. V noči na jutri, predvsem v drugem delu noči, bo občasno deževalo. Pihal bo okrepljen veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 13, prek dneva pa med 14 in 18 °C. Jutri bo dopoldne še oblačno, popoldne pa zmerno oblačno. Še bo občasno deževalo, največ padavin kot kaže bo proti koncu dopoldneva. Popoldne bodo padavine ponehale. Prehodno bo zapihal veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 12 in 15 °C.

V petek bo sprva še zmerno oblačno, prek dneva pa večinoma sončno. Vsaj v okoliških dolinah zjutraj ni povsem izključena megla. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 15 in 18 °C. V soboto bo sončno. Vsaj v okoliških dolinah obstaja verjetnost za meglo. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V nedeljo bo večinoma zmerno oblačno. Vsaj v okoliških dolinah obstaja verjetnost za meglo. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 18 in 21 °C. V ponedeljek bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Vsaj v okoliških dolinah obstaja verjetnost za meglo. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V torek bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Predvsem popoldne in zvečer se poveča možnost za padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 12 in 15, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V sredo bo večinoma zmerno oblačno. V prvi polovici dneva so še možne občasne padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 13, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 16 in 20 °C.

Torek, 8. oktober 2019

Danes bo sončno. Zjutraj bo vsaj v okoliških dolinah megla. Pihal bo veter južnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 14 in 17 °C. Jutri bo zmerno oblačno. V noči na četrtek bo občasno deževalo. Pihal bo okrepljen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 16 in 20 °C.

V četrtek bo dopoldne še oblačno, popoldne pa zmerno oblačno. Najkasneje popoldne bodo padavine ponehale. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 11 in 14 °C. V petek bo večinoma sončno. Vsaj v okoliških dolinah obstaja verjetnost za meglo. Pihal bo veter spremenljivih zahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 16 in 19 °C. V soboto bo sončno. Vsaj v okoliških dolinah obstaja verjetnost za meglo. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V nedeljo bo večinoma zmerno oblačno. Vsaj v okoliških dolinah obstaja verjetnost za meglo. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13., prek dneva pa med 18 in 22 °C. V ponedeljek bo delno jasno do zmerno oblačno. Vsaj v okoliških dolinah obstaja verjetnost za meglo. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 18 in 21 °C. V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 17 in 21 °C.

Ponedeljek, 7. oktober 2019

Danes bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 12 in 15 °C. Jutri bo sončno. Zjutraj bo vsaj v okoliških dolinah megla. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 13 in 16 °C.

V sredo bo sprva precej jasno, prek dneva pa večinoma delno jasno do zmerno oblačno. V noči na četrtek bodo občasne padavine, več jih bo v drugem delu noči. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 15 in 18 °C. V četrtek bo dopoldne še oblačno, popoldne pa zmerno oblačno. Do poldneva bodo padavine ponehale. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 10, prek dneva pa med 15 in 19 °C. V soboto bo večinoma sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 10, prek dneva pa med 17 in 21 °C. V nedeljo bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V ponedeljek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 14, prek dneva pa med 18 in 22 °C. V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 13, prek dneva pa med 18 in 21 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 18 in 21 °C.

Nedelja, 6. oktober 2019

Danes bo sprva sončno, popoldne pa tudi zmerno oblačno. Zjutraj bo vsaj v okoliških dolinah megleno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 13 in 16 °C. Jutri bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 10 in 14 °C.

V torek bo sončno. Zjutraj bo vsaj v okoliških dolinah megla. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 13 in 16 °C. V sredo bo sprva delno jasno, prek dneva pa večinoma zmerno oblačno. Predvsem zvečer in v noči na četrtek bodo občasne padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 15 in 19 °C. V četrtek bo dopoldne še oblačno, popoldne pa zmerno oblačno. V prvi polovici dneva bodo še občasne padavine. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V petek bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 15 in 19 °C. V soboto bo večinoma sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V nedeljo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 17 in 21 °C. V ponedeljek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 17 in 21 °C. V torek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 16 in 20 °C.

Sobota, 5. oktober 2019

Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. Obstaja možnost za kakšno kapljo dežja,proti večeru celo kakšno manjšo ploho. . Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 16 in 19 °C. Jutri bo sprva sončno, prek dneva pa tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 13 in 16 °C.

V ponedeljek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V torek bo sončno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Predvsem zvečer in v noči na četrtek bodo občasne padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 14 in 18 °C. V četrtek bo dopoldne še oblačno, popoldne pa delno jasno. V prvi polovici dneva bodo še občasne padavine. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V petek bo večinoma sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 8, prek dneva pa med 14 in 18 °C. V soboto bo večinoma sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V nedeljo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V ponedeljek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 17 in 21 °C.

Petek, 4. oktober 2019

Danes bo sončno, popoldne tudi zmerno oblačno. Zjutraj bo vsaj v okoliških dolinah megleno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 13 in 16 °C. Jutri bo delno jasno do zmerno oblačno. Obstaja možnost za kakšno kapljo dežja. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 14 in 18 °C.

V nedeljo bo sprva sončno, prek dneva pa tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V ponedeljek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V torek bo večinoma sončno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V sredo bo večinoma delno oblačno. Predvsem popoldne in zvečer bo občasno deževalo, količina še ni znana. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 14 in 17 °C. V četrtek bo večinoma zmerno oblačno. Predvsem v prvi polovici dneva bodo še občasne padavine, količina še ni znana. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 14 in 18 °C. V soboto bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 16 in 20 °C. V nedeljo bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 12, prek dneva pa med 16 in 20 °C.

Četrtek, 3. oktober 2019

Danes bo sprva oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. Do jutra bodo padavine večinoma prenehale. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 10, prek dneva pa med 10 in 14 °C. Jutri bo sončno, popoldne tudi zmerno oblačno. Zjutraj je lahko vsaj v okoliških dolinah megleno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 12 in 16 °C.

V soboto bo delno jasno do zmerno oblačno. Kakšna kaplja dežja v dopoldanskem času ni povsem izključena. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 13 in 17 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V ponedeljek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V torek bo večinoma sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V sredo bo večinoma oblačno. V drugem delu dneva se poveča možnost za padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 13 in 17 °C. V četrtek bo večinoma zmerno oblačno. Obstaja možnost za padavine. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 8 in 11, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 14 in 18 °C. V soboto bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 15 in 19 °C.

Sreda, 2. oktober 2019

Obvestilo: Danes bo precej padavin, tudi kakšna nevihta z nalivom. Jutri pa prihaja ohladitev, ki bo vztrajala vsaj en teden.

Danes bo oblačno in deževno. Manjše padavine so lahko že dopoldne, popoldne pa se bodo okrepile. Možna je tudi kakšna nevihta z močnejšim nalivom. Zvečer bodo padavine oslabele. Pihal bo veter zahodnih smeri, ki se bo kasneje obrnil v veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 13 in 15, prek dneva pa med 19 in 23 °C. Jutri bo sprva oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. Do jutra bodo padavine prenehale. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 10, prek dneva pa med 10 in 15 °C.

V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Zjutraj je lahko vsaj v okoliških dolinah megleno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V soboto bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 14 in 18 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V ponedeljek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 9 in 12 °C. V torek bo precej sončno, občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 14 in 17 °C. V četrtek bo večinoma zmerno oblačno. Poveča se možnost za padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 14 in 17 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 11, prek dneva pa med 14 in 18 °C.

Torek, 1. oktober 2019

Obvestilo: Jutri bo precej padavin. V četrtek prihaja ohladitev, ki bo vztrajala vsaj en teden.

Danes bo sprva oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 13 in 16, prek dneva pa med 20 in 24 °C. Jutri bo oblačno in deževno. Padavine se bodo popoldne ali zvečer okrepile., Možen tudi kakšen močnejši naliv. Vmes lahko tudi zagrmi. Pihal bo veter zahodnih smeri, ki se bo kasneje spremenil v veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 13 in 16, prek dneva pa med 17 in 21 °C.

V četrtek bo sprva oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. Do jutra bodo padavine prenehale. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V soboto bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9 prek dneva pa med 12 in 16 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. V noči na ponedeljek se poveča možnost za padavine, količina padavin pa je še nepredvidljiva. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V ponedeljek bo večinoma oblačno. Občasno bodo deževalo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 10 in 13 °C. V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 13 in 17 °C. V četrtek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 12 in 16 °C.

Ponedeljek, 30. september 2019

Obvestilo: Danes bo vetrovno. V sredo bo veliko padavin. V četrtek prihaja ohladitev, ki bo vztrajala vsaj en teden.

Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo okrepljen veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 14 in 17 prek dneva pa med 20 in 24 °C. Jutri bo sprva oblačno, prek dneva pa zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 13 in 17, prek dneva pa med 20 in 23 °C.

V sredo bo oblačno in deževno. Padavine se bodo pričele v drugem delu dneva. Popoldne ali zvečer bodo tudi močnejši nalivi. Vmes lahko tudi zagrmi. Pihati bo začel okrepljen veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 13 in 17, prek dneva pa med 17 in 22 °C. V četrtek bo večinoma delno jasno do zmerno oblačno. Do jutra bodo padavine prenehale. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 10 in 15 °C. V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V soboto bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih zahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 12 in 17 °C. V nedeljo bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V ponedeljek bo oblačno. Poveča se možnost za padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 10, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V torek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 11 in 14 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 12 in 16 °C.

ARHIVI: