Zberemo se v soboto, 14. marca 2020, ob 8. uri, na Kopačiji (Gradišče 8, 1276 Primskovo). Pohod se odvija v prijetnem dolenjskem okolju organiziran ob dnevu žena. Hodili bomo v skupini. Bodite primerno obuti in oblečeni, imejte rezervna oblačila, zaželene so pohodniške palice. Za toplo malico poskrbi organizator. Parkirate lahko v okolici starta. Pot ni naporna in je primerna za vse starostne kategorije.

Tokratni pohod bo organiziran nekoliko drugače. Celotna pot po Primskovem je sicer dolga skoraj 18 km in za spomladanske dni je morda za mnoge le preveč, če so pozimi nekoliko več počivali. Zato smo se odločili, da bo vsako leto hoja organizirana po delu poti, ki se bo spreminjala.

Podrobnosti o pohodu so v pripravi.

Prijavnina, ki jo poravnate na startu ob prijavi znaša 7 €, vanjo pa je vključena tudi organizacija, topla malica in pijače med potjo. Plačilo je možno z gotovino, bančno kartico Maestro ali kreditnimi karticami MasterCard, Visa, American Express ter s telefonom prek NFC, če imate vključeno storitev Google Pay ali Apple PAy.

Splošni pogoji: Hodite na lastno odgovornost ob normalno tekočem prometu na javnih cestah. Dolžni ste se pomikati po ustreznih prometnih površinah, ki so namenjene za hojo pešcev, če pa teh ni, pa ob desni strani vozišča v smeri gibanja. Ob zmanjšani vidljivosti morate imeti na vidnem mestu ustrezna odsevna telesa. Prepovedano je teči!

Z udeležbo vsi udeleženci soglašajo, da so lahko predmet fotografiranja ali snemanja za javne in zasebne potrebe.

Za skupine nad 5 udeležencev priporočamo predhodno najavo. Podrobnosti o pohodu bodo objavljene na naslovu http://www.levstik.si, lahko pa pišete tudi na info@levstik.si. Dodatne informacije dobite prek telefona na številki 041 649351.