Prispevek vsakega udeleženca znaša 15 € skupaj z vozovnico za povratek nazaj v Litijo ali naprej do železniške postaje na Veliki Loki. Samo strošek registracije brez vozovnice za avtobus znaša 10 € na osebo. V okviru prireditve bomo od vsake prijave najmanj 1 € namenili Društvu za pomoč otrokom z redkimi boleznimi Viljem Julijan oziroma njihovi konkretni akciji Karolina – rešimo ji življenje.

Registracija pohodnika 
Prijavite se na Levstikovi ulici v Litiji ali ob Kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji, cel dan tudi na cilju na Čatežu ali pred vstopom na avtobus za vrnitev. Prijave so obvezne. Več podrobnosti je navedenih v razpisu.

Vozovnice za avtobusni prevoz
Nakup zgolj vozovnice za avtobusni povratek s cilja ni možen. Če se v Litiji ali Šmartnem pri Litiji ne boste registrirali, to lahko opravite na cilju ali pred vstopom v avtobus. Prejeli boste vse materiale kot ob registraciji na startu.

Organizator popotovanja je zagotovil avtobusnega prevoznika z avtobusi, ki bodo na navedeni relaciji vozili med 11. in 18. uro. V konici bodite strpni, če boste morali nekoliko počakati na avtobus. Zadnje pohodnike odpeljemo med 17. in 18. uro, nikogar pa ne pustimo na Čatežu proti njegovi volji.