Prihod na prijavna mesta v Litijo ali Šmartno pri Litiji

Vozni red vlakov…

V Litijo bodo vozili vlaki iz Dobove, Maribora in Ljubljane. V jutranjem času bosta za prihod v Litijo z dodatno kompozicijo okrepljena dva vlaka, popoldne pa dva vlaka iz Velike Loke do Ljubljane. Vozni red…

Prihod s svojim avtobusom 

Če se boste na prireditev pripeljali s svojim avtobusom in ste skupino registrirali ali najavili vnaprej, vas obveščamo, da se morate pripeljati v Litijo ali Šmartno pri Litiji, kjer vas bodo informatorji usmerili na pravo cesto. Dodatne informacije dobite prek e-naslova info@levstik.si. Za avtobuse skupin, ki se ne najavijo vnaprej ali prijavijo, ne zagotavljamo logistične podpore.

Obvestilo udeležencem 

Vsako leto se pojavljajo vprašanja na naš naslov, ali organiziramo prevoze na start prireditve v jutranjem času. Odgovor je NE. Vse, kar uredimo, je to, da se s Slovenskimi železnicami dogovorimo za okrepljene vlake.

Jutranji prevozi iz Trebnjega in Čateža na start pohoda

Za jutranji prevoz z avtobusom iz Trebnjega, z Velike Loke in s Čateža do starta pohoda se prijavite na telefonski številki 030 750 070, info@nacatez.si ali prek prijavnice na www.nacatez.si.