S cilja bo od 11. ure naprej neprekinjeno vozilo 20 avtobusov skozi Šmartno pri Litiji v Litijo do železniške postaje oziroma do železniške postaje v Veliki Loki. Nakup zgolj vozovnice za avtobusni vrnitev s cilja ni možen, saj posebne avtobusne prevoze zagotavljamo zgolj za registrirane udeležence prireditve. Zato se registrirajte na startu, v zadnjih letih pa to lahko opravite tudi na cilju na Čatežu ali pred vstopom na avtobus.

Avtobusi odpeljejo vse udeležence, zadnji odpelje okrog 18. ure. Razen na lastno željo na Čatežu ne ostane nihče, zato ob konicah, ko se vrača največ udeležencev, prosimo za malo strpnosti.

OPOZORILO: Za vse tiste, ki boste uporabili avtobus za prevoz do železniške postaje Velika Loka, obveščamo, da bo prevoz zagotovljen do 13:30 in do 16. ure, torej bo zadnji odhod avtobusa 30 minut pred odhodom posameznega vlaka!

Nov prometni režim na Čatežu!

Ker bo državna cesta skozi Čatež med 11. in 16. uro popolnoma zaprta za ves promet, mora avtobus pripeljati na Čatež pred 11. uro. Kdor bo pripeljal po 11. uri, bo moral nadaljevati po obvozu v dolino in z druge strani na Čatež.

In kako se boste potem vračali? V času zapore ceste na Čatežu boste lahko odhajali domov po državni cesti v dolino proti Veliki Loki, kjer se boste lahko odločili, da greste levo do Trebnjega in na avtocesto Ljubljana – Novo mesto ali pa desno proti Radohovi vasi in prek Bogenšperka in Šmartnega pri Litiji v Litijo.

Da boste na cilju na Čatežu lažje našli svoj avtobus, morate imeti pri sebi voznikovo telefonsko številko. Obenem pa vas prosimo, da tudi šoferjem naročite, da se ravnajo strogo po navodilih rediteljev. Dodatne informacije pa boste dobili tudi na cilju na kontrolni točki Levstikove poti.

POZOR: Nakup zgolj vozovnice za avtobusni povratek s cilja ni možen, saj posebne avtobusne prevoze zagotavljamo zgolj za registrirane udeležence prireditve. 

OPOZORILO
Vsi odhodi posebnih avtobusov proti Šmartnem pri Litiji in Litiji ter proti Veliki Loki do železniške postaje bodo letos izpred podjetja TEM, d.o.o.

Dodatne informacije prek e-naslova info@levstik.si