Podrobno napoved, ki še posebej velja prav za območje Levstikove poti, lahko spremljate na naslovu www.levstik.si/vreme. (osveženo večkrat dnevno)

Napoved 10. novembra 2023, ob 19. uri
V soboto na dan 37. popotovanja po Levstikovi poti bo sprva še oblačno – kasneje se bo delno zjasnilo, do jutra bodo morebitne manjše padavine prenehale, večja verjetnost zanje je južneje od Levstikove poti.

Napoved 9. novembra 2023, ob 22. uri
V soboto na dan 37. popotovanja po Levstikovi poti bo sprva še oblačno – kasneje se bo delno zjasnilo, zjutraj bodo morebitne manjše padavine prenehale, večja verjetnost zanje je južneje od Levstikove poti.

Napoved 8. novembra 2023, ob 18. uri
Na dan Popotovanja po Levstikovi poti bo spremenljivo oblačno in večinoma brez padavin. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 11 °C.

Napoved 8. novembra 2023, ob 10. uri
Na dan Popotovanja po Levstikovi poti bo večinoma spremenljivo oblačno, zgodaj zjutraj niso izključene manjše rahle padavine. Pihal bo veter zahodnih smeri. 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 10 °C.

Napoved 6. novembra 2023, ob 22. uri
Na dan Popotovanja po Levstikovi poti bo zjutraj še oblačno, prek dneva večinoma sončno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 8, prek dneva pa med 8 in 13 °C.

Napoved 5. novembra 2023, ob 11. uri
Na dan Popotovanja po Levstikovi poti bo večinoma spremenljivo oblačno z možnostjo jutranje megle. Prek dneva se bo jasnilo. Do jutra bodo morebitne manjše padavine prenehale. Pihal bo veter spremenljivih zahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 8, prek dneva pa med 8 in 13 °C.

Napoved 4. novembra 2023
Na dan Popotovanja po Levstikovi poti bo večinoma spremenljivo oblačno, občasno lahko tudi delno jasno in brez padavin. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 9 in 13 °C.

Napoved 3. novembra 2023
Na dan Popotovanja po Levstikovi poti bo večinoma spremenljivo oblačno. Možnost za manjše padavine je majhna. Pihal bo veter spremenljivih zahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 9 in 13 °C.

Napoved 1. novembra 2023
Trenutni modeli kažejo, da bo delno jasno do spremenljivo oblačno. Naj bi pa bilo v okviru dolgoletnega temperaturnega povprečja.

Napoved 28. oktobra 2023
Trenutni modeli kažejo, da bi lahko bilo na dan prireditve razmeroma toplo za ta čas. Najverjetneje delno jasno do spremenljivo oblačno in najverjetneje brez padavin v tistih dneh. Seveda pa je za natančnejšo napoved še vedno nekoliko prezgodaj.

Napoved 21. oktobra 2023
Trenutni modeli kažejo, da bi lahko bilo na dan prireditve razmeroma toplo za ta čas. Večinoma spremenljivo oblačno, padavine pa niso izključene. Seveda pa je za natančnejšo napoved še vedno nekoliko prezgodaj.

Napoved 17. oktobra 2023
Trenutni modeli kažejo, da bi lahko bilo na dan prireditve razmeroma toplo za ta čas. Delno jasno do spremenljivo oblačno in brez padavin. Seveda pa je za natančnejšo napoved še nekoliko prezgodaj.