Sobota, 30. november 2019

Obvestilo: Danes se bo ohladilo, v ponedeljek pa bo tudi v Sevnem prvo sneženje to zimo. Kdaj bo v Sevnem dež prešel v sneg, je še težko napovedati.

Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. V okoliških dolinah bo zjutraj nekaj kratkotrajne megle. Dopoldne lahko občasno rosi ali rahlo dežuje. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 4, prek dneva pa med 2 in 5 °C. Jutri bo oblačno. Zjutraj je lahko v okoliških dolinah megleno. Zvečer bo pričelo deževati, padavine pa se bodo proti jutru okrepile. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 1, prek dneva pa med 2 in 5 °C.

V ponedeljek bo oblačno s padavinami. V Sevnem bo predvidoma padlo med 15 in 30 mm padavin. Meja sneženja se bo spuščala in snežilo bo tudi Sevnem. Padavine bodo popoldne slabele in najkasneje zvečer prenehale. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V torek bo delno jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V sredo bo sončno. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V četrtek bo sončno. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 3 in 7 °C. V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 5 in 8 °C.

Petek, 29. november 2019

Obvestilo: Jutri se bo ohladilo, v ponedeljek pa bo tudi v Sevnem prvo sneženje to zimo, saj bo snežilo tudi pod 400 mnv.

Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. Vsaj v okoliških dolinah bo zjutraj megleno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zvečer in ponoči ni izključena kakšna kaplja dežja. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 10 in 14 °C. Jutri bo večinoma oblačno. Dopoldne kakšna kaplja dežja ni izključena. Na višini med 600 in 700 m bodo to snežinke. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 3 in 6 °C.

V nedeljo bo večinoma oblačno. Zjutraj je lahko v okoliških dolinah megleno. V noči na ponedeljek bo pričelo deževati. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 2, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V ponedeljek bo oblačno s padavinami, lahko so tudi nekoliko večje količine. V Sevnem bo padlo med 20 in 40 mm. Meja sneženja se bo spuščala in snežilo bo tudi Sevnem. Meja sneženja se bo predvidoma spustila do nižin. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V sredo bo večinoma sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V soboto bo večinoma oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 6 in 9 °C.

Četrtek, 28. november 2019

Obvestilo: Za zaključek tedna se bo ohladilo, v začetku prihodnjega tedna pa lahko tudi v Sevnem pričakujemo prvi sneg to zimo, ko bo v ponedeljek ob padavinah dež prehajal v sneg.

Danes bo večinoma oblačno, občasno tudi zmerno oblačno. Sredi dneva in popoldne bodo manjše padavine, lahko tudi kot plohe. Zjutraj bo vsaj v okoliških dolinah megleno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 10 in 13 °C. Jutri bo delno jasno do zmerno oblačno. Zjutraj in del dopoldneva bo megleno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 10 in 14 °C.

V soboto bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Predvsem v prvi polovici dneva niso izključne občasne manjše padavine. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V nedeljo bo oblačno. V noči na ponedeljek bo pričelo deževati. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V ponedeljek bo oblačno s padavinami, lahko so tudi nekoliko večje količine. V Sevnem lahko pade med 20 in 40 mm. Meja sneženja se bo spuščala bo proti koncu padavin dosegla tudi Sevno. Pihal bo veter vzhodnih do severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V sredo bo precej sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 4 in 8 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 6 in 10 °C.

Sreda, 27. november 2019

Obvestilo: Za zaključek tedna se bo ohladilo, v začetku prihodnjega tedna pa lahko tudi v Sevnem pričakujemo prvi sneg to zimo.

Danes bo oblačno. Zjutraj in del dopoldneva ni izključena megla. Predvsem v noči na četrtek bodo občasne padavine. Pihal bo nekoliko okrepljen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 5, prek dneva pa med 9 in 12 °C. Jutri bo večinoma oblačno. Že ponoči bodo padavine prenehale. Sredi dneva in popoldne so še možne občasne manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

V petek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 13 °C. V soboto bo večinoma zmerno oblačno. Poti jutru ali dopoldne niso povsem izključene manjše padavine. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 3, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V nedeljo bo oblačno. Popoldne in zvečer bo pričelo deževati, ponoči pa se bodo padavine okrepile. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 1, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V ponedeljek bo oblačno s padavinami, lahko so tudi nekoliko večje količine. Padavine bodo v noči na torek slabele, meja sneženja se bo spuščala in verjetno že v prvem delu noči dosegla tudi Sevno. Pihal bo veter vzhodnih do severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 3, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V torek bo oblačno. Občasno lahko rahlo sneži ali naletavajo snežinke. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 1, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V petek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 1, prek dneva pa med 2 in 5 °C.

Torek, 26. november 2019

Obvestilo: Za zaključek tedna se bo ohladilo, v začetku prihodnjega tedna pa lahko tudi v Sevnem pričakujemo prve snežinke to zimo.

Danes bo oblačno. Vsaj zjutraj in dopoldne bo megleno, megla pa se lahko zadrži tudi v del popoldneva. Občasno bo rosilo. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 4, prek dneva pa med 3 in 5 °C. Jutri bo oblačno. Zjutraj ni izključena megla. Predvsem popoldne in v noči na četrtek bodo občasne padavine. Pihal bo nekoliko okrepljen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 4, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

V četrtek bo večinoma oblačno. Že ponoči bodo padavine prenehale. Sredi dneva in popoldne bodo spet občasne padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno, občasno lahko tudi delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto bo večinoma zmerno oblačno. Kakšna kaplja dežja ni povsem izključena. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V nedeljo bo oblačno. Predvsem v noči na ponedeljek bo pričelo deževati. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 2, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V ponedeljek bo oblačno s padavinami. Padavine bodo v noči na torek slabe le, meja sneženja se bo spuščala. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V torek bo zmerno oblačno. Občasno lahko naletavajo snežinke. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 2, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V četrtek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 2 in 5 °C.

Ponedeljek, 25. november 2019

Obvestilo: Za zaključek tedna se bo ohladilo, v začetku prihodnjega tedna pa lahko tudi v Sevnem pričakujemo prve snežinke to zimo.

Danes bo oblačno. Vsaj zjutraj in dopoldne bo megla ali nizka oblačnost, ki se lahko zadrži tudi večidel dneva. Rosilo bo. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 5 in 7 °C. Jutri bo oblačno. Vsaj zjutraj in dopoldne bo megleno, megla pa se lahko zadrži tudi večidel dneva. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 4 in 7 °C.

V sredo bo oblačno. Zjutraj ni izključena megla. Predvsem popoldne in v noči na četrtek bodo občasne padavine. Pihal bo nekoliko okrepljen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 9 in 12 °C. V četrtek bo večinoma oblačno. Predvsem v prvi polovici dneva bodo še občasne padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 4 in 7 °C. V nedeljo bo oblačno. Predvsem popoldne in v noči na ponedeljek bo občasno deževalo, več padavin bo zahodno od nas. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med – 1 in 2, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V ponedeljek bo oblačno s padavinami. Meja sneženja se bo spuščala in obstaja verjetnost, da se spusti tudi do Sevnega. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V torek bo oblačno. Občasno lahko rahlo sneži ali naletava sneg. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V sredo bo večinoma oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 0 in 3 °C.

Nedelja, 24. november 2019

Danes bo sprva oblačno, prek dneva tudi zmerno oblačno, popoldne občasno tudi delno jasno. Večino dneva bo megleno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 10 °C. Jutri bo večinoma oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo megleno. Zjutraj bo med 3 in 5, prek dneva pa med 5 in 8 °C.

V torek bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V sredo bo oblačno. Predvsem popoldne in v noči na četrtek bodo občasne padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V četrtek bo zmerno oblačno do oblačno. Predvsem v prvi polovici dneva bodo občasne padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V nedeljo bo oblačno. Predvsem v drugem delu dneva bodo občasne padavine. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 4 in 7 °C. V ponedeljek bo oblačno s padavinami. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 3 in 7 °C. V torek bo oblačno. Občasno bo snežilo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 2, prek dneva pa med 0 in 3 °C.

Sobota, 23. november 2019

Danes bo večinoma zmerno oblačno. Lahko pade kakšna kaplja dežja ali rosi. Zjutraj bo megla. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 45 in 8, prek dneva pa med 8 in 12 °C. Jutri bo sprva oblačno, prek dneva tudi zmerno oblačno, popoldne občasno tudi delno jasno. Vsaj zjutraj in del dopoldneva bo megleno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 11 °C.

V ponedeljek bo sprva delno jasno, prek dneva pa zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo megleno. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V torek bo oblačno. Kakšna kaplja dežja ni povsem izključena. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V sredo bo oblačno. Predvsem popoldne in v noči na četrtek so lahko manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Predvsem v prvi polovici dneva bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V nedeljo bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 4 in 7 °C. V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 3 in 6 °C.

Petek, 22. november 2019

Danes bo sprva delno jasno, popoldne pa večinoma oblačno. Zjutraj bo vsaj v okoliških dolinah megla. Občasno bodo manjše padavine, večja verjetnost je zvečer in ponoči. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 9 in 13 °C. Jutri bo večinoma zmerno oblačno. Kakšna kaplja dežja lahko pade. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

V nedeljo bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V torek bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V sredo bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 13 °C. V četrtek bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V soboto bo večinoma oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V nedeljo bo oblačno. Občasno so lahko manjše padavine. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 3 in 7 °C.

Četrtek, 21. november 2019

Danes bo sprva delno jasno, popoldne pa večinoma oblačno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megla. Predvsem popoldne oziroma zvečer so lahko manjše padavine. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 9 in 12 °C. Jutri bo večinoma zmerno oblačno. Kakšna kaplja dežja lahko pade. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V torek bo oblačno. Kakšna kaplja dežja ni povsem izključena. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V sredo bo oblačno. Kakšna kaplja dežja ni povsem izključena. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V četrtek bo večinoma oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 9 in 14 °C. V soboto bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 11 °C.

Sreda, 20. november 2019

Danes bo oblačno, prek dneva tudi zmerno oblačno. Zjutraj bo vsaj v okoliških dolinah nekaj megle. Možne so občasne manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 10 in 13 °C. Jutri bo sprva delno jasno, popoldne pa večinoma oblačno. Predvsem popoldne oziroma zvečer bodo manjše rahle padavine. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

V soboto bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V torek bo oblačno. Kakšna kaplja dežja ni povsem izključena. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V sredo bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V četrtek bo večinoma zmerno oblačno. Manjše padavine niso izključene. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 11 °C.

Sreda, 20. november 2019

Danes bo večinoma oblačno. Zjutraj bo nekaj megle. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 6 in 9 °C. Jutri bo oblačno. Zjutraj bo vsaj v okoliških dolinah megleno. Možne so občasne manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

V petek bo večinoma oblačno. Predvsem popoldne oziroma zvečer bodo manjše rahle padavine. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto bo večinoma oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 11 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V torek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 11 °C. V četrtek bo oblačno. Manjše padavine niso izključene. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V petek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

Torek, 19. november 2019

Danes bo oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 10 in 13 °C. Jutri bo večinoma oblačno. Predvsem popoldne bodo manjše padavine, količine pa bodo majhne. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 9 °C.

V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V petek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 11 °C. V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V torek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

Ponedeljek, 18. november 2019

Danes bo precej sončno, občasno tudi zmerno oblačno. Proti večeru se bo pooblačilo, zvečer in ponoči so lahko manjše padavine, čeprav bo večina zahodno od nas. Pihal bo okrepljen veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 9 in 13 °C. Jutri bo oblačno, popoldne tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 10 in 14 °C.

V sredo bo večinoma oblačno. Manjše padavine predvsem popoldne niso povsem izključene, količine pa bodo majhne. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V petek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 1 in 5, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 11 °C. V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V torek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

Nedelja, 17. november 2019

Danes bo oblačno, občasno tudi sončno. Sprva bo večinoma suho, popoldne se bodo znova pojavljale padavine, občasno lahko tudi nekoliko močnejše. Zvečer bodo oslabele, v noči na jutri pa prenehale. Pihal bo okrepljen veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 10, prek dneva pa med 12 in 16 °C. Jutri bo precej sončno, občasno tudi do zmerno oblačno. Popoldne se bo pooblačilo, zvečer in ponoči so lahko manjše padavine, čeprav bo večina zahodno od nas. Pihal bo okrepljen veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 9 in 13 °C.

V torek bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene, čeprav bo glavnina zahodno od nas. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V sredo bo oblačno. Kakšna kaplja dežja ni povsem izključena, količine bodo majhne. Pihal bo veter spremenljivih zahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 11 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V petek bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 11 °C. V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V torek bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 10 °C.

Sobota, 16 november 2019

Danes bo oblačno. Dopoldne niso povsem izključene manjše občasne padavine, več več padavin bo zvečer. Do jutra bodo prenehale. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 8 in 12 °C. Jutri bo oblačno. Zjutraj je velika verjetnost megle. Sprva bo večinoma suho, sredi dneva oziroma popoldne se bodo znova pojavljale padavine, lahko tudi nekoliko močnejše. Zvečer bodo oslabele, najkasneje do sredine drugega dela noči na ponedeljek pa prenehale. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 10 in 14 °C.

V ponedeljek bo delno jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Zjutraj bo megla. Popoldne se bo pooblačilo, zvečer in ponoči lahko pade kakšna kaplja dežja, večina pa bo zahodno od nas. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V torek bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene, čeprav bo glavnina zahodno od nas. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 11 °C. V sredo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih zahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V petek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V soboto bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 11 °C.

Petek, 15. november 2019

Danes bo oblačno. Megleno bo. Prek dneva bo večinoma suho, ni pa izključena kakšna kaplja dežja. Zvečer se bodo pričele pojavljati padavine, ki se bodo ponoči okrepile in do jutri zjutraj večinoma oslabele. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 10 °C. Jutri bo oblačno. Dopoldne niso povsem izključene manjše občasne padavine, več padavin pa bo popoldne in zvečer. V noči na nedeljo bodo prehodno prenehale. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 7 in 11 °C.

V nedeljo bo oblačno. Občasno bodo padavine, ki se bodo proti poldnevu oziroma sredi dneva prehodno okrepile. Popoldne bodo oslabele, v noči na ponedeljek ni izključena še kakšna kaplja dežja. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V ponedeljek bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V torek bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V sredo bo večinoma oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V petek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V soboto bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 9 in 13 °C.

Četrtek, 14. november 2019

Danes bo oblačno. Prek dneva lahko zaradi megle ali nizke oblačnosti občasno rosi. Zvečer in ponoči ni izključena kakšna kaplja dežja ali rahel dež. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 5 in 7 °C. Jutri bo oblačno. Prek dneva bo večinoma suho. Proti večeru se bodo pričele pojavljati padavine, ki se bodo zvečer okrepile in do jutra večinoma oslabele. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 10 °C.

V soboto bo oblačno. Že prek dneva niso izključene manjše občasne padavine, ki se bodo popoldne in zvečer okrepile. Sredi noči bodo prehodno oslabele. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V nedeljo bo oblačno. Že zgodaj zjutraj se bodo padavine ponovno okrepile. Do sredine dneva so vmes lahko tudi močnejše padavine. Padavine bodo proti večeru oziroma zvečer oslabele. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 8, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V ponedeljek bo večinoma zmerno oblačno. Možnost za padavine je zelo majhna. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V torek bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V sredo bo večinoma oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V petek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V soboto bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 9 in 13 °C.

Sreda, 13. november 2019

Danes bo oblačno. Občasno bo deževalo. Najkasneje zvečer bodo prenehale in prehodno se bo delno zjasnilo. Pihal bo veter severnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 6 in 9 °C. Jutri bo oblačno. Popoldne ali zvečer ni izključena kakšna kaplja dežja. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 5 in 8 °C.

V petek bo večinoma oblačno. Predvsem zvečer se bodo pričele pojavljati manjše padavine. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V soboto bo oblačno in deževno. Občasno so lahko padavine tudi močnejše. Pihal bo veter spremenljivih severnih do vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V nedeljo bo oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V ponedeljek bo večinoma zmerno oblačno. Možnost za padavine je majhna. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V torek bo oblačno. Možnost za padavine je majhna. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V sredo bo oblačno in verjetno brez padavin. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V petek bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 11 °C.

Torek, 12. november 2019

Danes bo oblačno. Občasno bo deževalo. Največ padavin bo sredi dneva in popoldne. Pihal bo veter vzhodnih do severovzhodnih meri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 5 in 8 °C. Jutri bo oblačno. Občasno bo deževalo. Največ padavin bo sredi dneva. Najkasneje zvečer bodo prenehale. Pihal bo veter severnih do vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 7 in 10 °C.

V četrtek bo večinoma oblačno, občasno tudi zmerno oblačno. Proti večeru in v noči na petek nas bodo zajele občasne padavine. Pihal bo veter vzhodnih do severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V petek bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine, vendar bo glavnina zahodno od nas. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V soboto bo oblačno in deževno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V nedeljo bo oblačno. Manjše padavine niso izključene, glavnina pa bo zahodno od nas. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V ponedeljek bo oblačno. V prvi polovici dneva so možne manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V torek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 11 °C.

Ponedeljek, 11. november 2019

Obvestilo: Od danes naprej bodo skoraj vsak dan padavine. Snega še ne bo.

Danes bo oblačno. Zjutraj je lahko vsaj v okoliških dolinah malo megle. Popoldne in zvečer so že možne manjše padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 5 in 8 °C. Jutri bo oblačno. Zjutraj bo megleno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter severovzhodnih meri. Zjutraj bo med 3 in 5, prek dneva pa med 5 in 8 °C.

V sredo bo oblačno, občasno tudi zmerno oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V četrtek bo oblačno. Manjše občasne padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V petek bo oblačno in precej deževno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V soboto bo oblačno in deževno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V nedeljo bo oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V ponedeljek bo oblačno do zmerno oblačno. Manjše padavine niso izključene. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V torek bo večinoma oblačno. Možnost za padavine se precej zmanjša. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V sredo bo oblačno. Obstaja majhna možnost za občasne padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 7 in 10 °C.

Nedelja, 10. november 2019

Obvestilo: Od torka naprej bodo skoraj vsak dan padavine.

Danes bo večinoma oblačno. Pihal bo veter severnih do severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 9 °C. Jutri bo oblačno. Zjutraj je lahko vsaj v okoliških dolinah megleno. Popoldne in zvečer so že možne manjše občasne padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 6 in 9 °C.

V torek bo oblačno precej deževno, predvsem sredi dneva in popoldne. Pihal bo veter severovzhodnih meri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V sredo bo oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V četrtek bo oblačno. Verjetne so manjše občasne padavine. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V petek bo oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 6, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V soboto bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V nedeljo bo oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 11 °C. V ponedeljek bo oblačno do zmerno oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V torek bo oblačno do zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

Sobota, 9. november 2019

Obvestilo: Od torka naprej bodo skoraj vsak dan padavine.

Danes, na dan popotovanja po Levstikovi poti bo večinoma delno jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Padavine bodo zjutraj ponehale. Pihal bo rahel veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 10 in 14 °C. Jutri bo sprva oblačno. Kakšna kaplja dežja ni izključena. Prek dneva bo večinoma delno jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter severnih do severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 10 °C.

V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V torek bo oblačno. Deževno bo. Pihal bo veter severovzhodnih meri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V sredo bo oblačno in deževno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V četrtek bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V petek bo oblačno. Občasno bodo deževalo. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto bo oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V nedeljo bo oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 11 °C. V ponedeljek bo oblačno do zmerno oblačno. Občasno so lahko manjše padavine. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 2 in 6, prek dneva pa med 6 in 10 °C.

Petek, 8. november 2019

Obvestilo: Od torka naprej bodo skoraj vsak dan padavine.

Danes bo sprva še delno jasno, prek dneva pa večinoma spremenljivo oblačno. Zjutraj bo vaj v okoliških dolinah megleno. Predvsem zvečer in v noči na soboto bo občasno deževalo. Padavin ne bo veliko. Najkasneje do jutra bodo padavine prenehale. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 12 °C. Jutri, na dan popotovanja po Levstikovi poti bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo rahel veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 10 in 14 °C.

V nedeljo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severnih do severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V torek bo oblačno z občasnimi padavinami. Pihal bo veter severovzhodnih meri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V sredo bo oblačno in deževno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V četrtek bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V petek bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V soboto bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V nedeljo bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 11 °C.

Četrtek, 7. november 2019

Danes bo sprva še zmerno oblačno, prek dneva pa precej sončno. Do jutra bodo prehodne padavine prenehale. Zjutraj bo megleno. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 11 in 15 °C. Jutri bo sprva še delno jasno, prek dneva pa večinoma spremenljivo oblačno. Zjutraj bo megleno. Predvsem popoldne in v noči na soboto bo občasno deževalo. Že sredi drugega dela noči bodo padavine ponehale. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

V soboto, na dan popotovanja po Levstikovi poti bo sprva še zmerno oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V nedeljo bo večinoma oblačno. Predvsem v prvi polovici dneva niso povsem izključene manjše padavine. Pihal bo veter severnih do severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V ponedeljek bo oblačno in večinoma suho. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V torek bo oblačno z občasnimi padavinami. Pihal bo veter severovzhodnih meri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V sredo bo oblačno in deževno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V četrtek bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V petek bo oblačno. Možne so manjše padavine. Pihal bo veter južnih do vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 6, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V soboto bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 11 °C.

Sreda, 6. november 2019

Danes bo večinoma zmerno oblačno. Predvsem popoldne in v noči na jutri bo občasno deževalo. Padavin ne bo veliko. Pihal bo veter južnih do vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 10, prek dneva pa med 10 in 13 °C. Jutri bo sprva še zmerno oblačno, prek dneva pa precej sončno. Do jutra bodo padavine večinoma prenehale. Zjutraj bo megleno. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 11 in 15 °C.

V petek bo večinoma oblačno do spremenljivo oblačno. Predvsem popoldne in v noči na soboto bo občasno deževalo. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto, na dan popotovanja po Levstikovi poti bo sprva še spremenljivo oblačno, prek dneva pa delno jasno. Proti jutru bodo padavine prenehale. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V nedeljo bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter severnih do severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 7 in 10 °C. V ponedeljek bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V torek bo oblačno in deževno. Lahko pade tudi večja količina padavin. Pihal bo veter vzhodnih do severovzhodnih meri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V sredo bo oblačno in deževno. Lahko pade tudi večja količina padavin. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V četrtek bo večinoma spremenljivo oblačno. Manjše padavine niso izključene. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V petek bo večinoma oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

Torek, 5. november 2019

Obvestilo: V tem tednu bo občasno deževalo, čeprav bo večina padavin končala na tleh že v zahodni polovici Slovenije. Večinoma bo ravno v naši zahodni bližini mejnik močnejših padavin. Danes bo pihal okrepljen veter, lahko pa nastane tudi kakšna nevihta z močnejšim nalivom.

Danes bo oblačno s pogostimi padavinami. Vmes je lahko tudi kakšna nevihta z močnejšim nalivom. Pihal bo okrepljen veter južnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 11 in 14, prek dneva pa med 13 in 17 °C. Jutri bo sprva delno jasno, prek dneva pa večinoma zmerno oblačno. Manjše padavine predvsem popoldne niso povsem izključene. Pihal bo veter južnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 11 in 15 °C.

V četrtek bo delno jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V petek bo večinoma oblačno do spremenljivo oblačno. Občasno bo deževalo, več padavin bo popoldne in zvečer. Pihal bo veter vzhodnih do severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V soboto, na dan popotovanja po Levstikovi poti bo večinoma spremenljivo oblačno. Do jutra bodo padavine večinoma ponehale. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V nedeljo bo večinoma spremenljivo oblačno in najverjetneje brez padavin. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 4 in 8, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V ponedeljek bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V torek bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih meri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V sredo bo spremenljivo oblačno. Občasno bodo padavine. Pihal bo veter južnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V četrtek bo večinoma spremenljivo oblačno. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 13 °C.

Ponedeljek, 4. november 2019

Obvestilo: V tem tednu bo občasno deževalo, čeprav bo večina padavin končala na tleh že v zahodni polovici Slovenije. Večinoma bo ravno v naši zahodni bližini mejnik močnejših padavin. Jutri lahko nastane tudi kakšna nevihta z močnejšim nalivom.

Danes bo sprva oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. V prvi polovici dneva bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 13, prek dneva pa med 11 in 15 °C. Jutri bo oblačno s pogostimi padavinami. Vmes je lahko tudi kakšna nevihta z močnejšim nalivom. Pihal bo okrepljen veter južnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 12 in 16 °C.

V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter južnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 10, prek dneva pa med 10 in 15 °C. V četrtek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V petek bo večinoma oblačno. Popoldne in zvečer kakšna kaplja dežja ni izključena. Pihal bo veter severovzhodnih do vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 13 °C. V soboto, na dan popotovanja po Levstikovi poti bo spremenljivo oblačno. Ponoči in zjutraj niso povsem izključene manjše padavine, lahko tudi kot rosenje. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno in najverjetneje brez padavin. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V ponedeljek bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V torek bo oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih meri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V sredo bo večinoma oblačno. Občasno so lahko manjše padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 9 in 13 °C.

Nedelja, 3. november 2019

Obvestilo: V tem tednu bo občasno deževalo, čeprav bo večina padavin končala na tleh že v zahodni polovici Slovenije. Večinoma bo ravno v naši zahodni bližini mejnik močnejših padavin.

Danes bo večinoma zmerno oblačno do oblačno. Prek dneva bo občasno deževalo. Pihal bo okrepljen veter južnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 13, prek dneva pa med 13 in 16 °C. Jutri bo sprva oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. Predvsem v prvi polovici dneva bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 11 in 16 °C.

V torek bo večinoma oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo okrepljen veter južnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 10 in 13, prek dneva pa med 13 in 18 °C. V sredo bo oblačno. Manjše padavine niso izključene. Pihal bo veter južnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V četrtek bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 10, prek dneva pa med 9 in 14 °C. V petek bo večinoma oblačno. Občasno bodo manjše padavine, lahko tudi kot rosenje. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 13 °C. V soboto, na dan popotovanja po Levstikovi poti bo spremenljivo oblačno. Sprva so lahko manjše padavine, lahko tudi kot rosenje, prek dneva pa bo večinoma suho. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V nedeljo bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V ponedeljek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 8 in 11 °C. V torek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 11 °C.

Sobota, 2. november 2019

Obvestilo: V tem tednu bo občasno deževalo, čeprav bo večina padavin končala na tleh že v zahodni polovici Slovenije. Večinoma bo ravno v naši zahodni bližini mejnik močnejših padavin.

Danes bo oblačno. V noči na nedeljo se bodo pričele pojavljati občasne padavine, čeprav občasen rahel dež lahko nastane že popoldne. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Proti jutru se bo otoplilo na 5 in 8, prek dneva pa med 9 in 13 °C. Jutri bo večinoma oblačno. Prek dneva bo občasno deževalo, nekoliko več padavin bo popoldne in v noči na ponedeljek. Pihal bo veter južnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 13, prek dneva pa med 14 in 19 °C.

V ponedeljek bo delno jasno do zmerno oblačno. Predvsem v prvi polovici dneva niso izključene manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 11 in 16 °C. V torek bo večinoma oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter južnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 9 in 13, prek dneva pa med 13 in 18 °C. V sredo bo oblačno. Občasno so lahko manjše padavine, količine bodo majhne. Pihal bo veter južnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 8 in 12, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V četrtek bo oblačno. Občasne manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter vzhodnih do severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 9, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V petek bo večinoma oblačno. Občasne manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto, na dan popotovanja po Levstikovi poti bo večinoma oblačno. Sprva so lahko manjše padavine, lahko tudi kot rosenje, prek dneva pa bo večinoma suho. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V nedeljo bo oblačno. Predvsem v drugem delu dneva manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V ponedeljek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

Petek, 1. november 2019

Obvestilo: V tem tednu bo občasno deževalo, čeprav bo večina padavin končala na tleh že v zahodni polovici Slovenije. Večinoma bo ravno v naši zahodni bližini mejnik močnejših padavin.

Danes bo večinoma oblačno, zjutraj in del dopoldneva tudi delno jasno. Pihal bo veter vzhodnih do jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 5 in 8 °C. Jutri bo oblačno. V noči na nedeljo se bodo pričele pojavljati občasne padavine, čeprav kakšna kaplja ni izključena že popoldne. Pihal bo veter zahodnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 9 in 13 °C.

V nedeljo bo oblačno. Prek dneva bo občasno deževalo, več padavin bo popoldne in v noči na ponedeljek. Pihal bo veter južnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 14 in 18 °C. V ponedeljek bo večinoma zmerno oblačno. Predvsem v prvi polovici dneva bodo še občasne padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 11 in 16 °C. V torek bo večinoma zmerno oblačno. Občasno bodo manjše padavine, več padavin bo v drugem delu dneva. Pihal bo veter južnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 12 in 17 °C. V sredo bo oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter južnih do jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V četrtek bo oblačno. Možnost za padavine se zmanjša, čeprav obstaja možnost za manjše občasne padavine. Pihal bo veter vzhodnih do severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V petek bo večinoma oblačno. Občasno bo deževalo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto, na dan popotovanja po Levstikovi poti bo večinoma zmerno oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter večinoma vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 4 in 7, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V nedeljo bo večinoma oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

ARHIVI: