Spoštovane pohodnice, spoštovani pohodniki!

Prijave na startu so podaljšane do 10. ure! Tako v Litiji kot v Šmartnem pri Litiji!

Sobota, 11. november 2023. Na vrsti je že 37. popotovanje po Levstikovi poti in tudi tokrat bo izvedeno v vsakem vremenu. V jutranjem času nam sicer grozijo z manjšimi padavinami, ki bodo hitro prenehale in delno se bo zjasnilo. Hoja po 22 km dolgi poti bo prijetna.

Pot smo tik pred prireditvijo pregledali. Je označena, očiščena morebitnih debel in vej, ponekod pa je nekaj blata in luž, še posebej na gozdnih cestah. Domačini vas pričakujejo na skoraj 20 točkah in poveselite se z njimi.

Ponovno opozarjamo, da pridete na pohod z vlakom, da se izognete morebitnim težavam, če bi ga spili kakšen kozarček preveč.

Na prireditvi bomo cel dan humanitarni, zbirali bomo denar za Karolino, da bi čimprej razvili gensko zdravilo. Prispevali boste lahko na stojnicah na Jelši in na cilju na Čatežu, kjer se boste lahko srečali tudi z njeno ožjo družino. Lahko pa pošljete tudi SMS sporočilo KAROLINA10 ali KAROLINA5 na številko 1919.

Spomnili pa bi vas radi tudi na promocijsko preventivno akcijo, ki jo izvajamo skupaj s slovensko policijo. Poimenovali smo jo Kondicijo utrjuj na Levstikovi poti, ne za volanom!

Ne pozabite tudi na nagradno igro za prijavljene udeležence popotovanja. Če obrazca niste oddali na cilju na Čatežu, lahko original pošljete na naslov Zavod Levstikova pot, Sevno 44, 1276 Primskovo. Takoj prvi delovni dan po pohodu.

Poveselite se tudi na Razhodnji, osrednji prireditvi ob zaključku pohoda.

Želimo vam prijetno popotovanje od Litije do Čateža ter vrnite se domov veseli in srečni.

Če pa boste imeli kakšno pripombo ali predlog, pa nam le pišite na naslov info@levstik.si

Zavod Levstikova pot