Na 37. popotovanju po Levstikovi poti so avtobusni prevozi prijavljenih udeležencev potekali brezhibno. To nam je zagotovil tako prevoznik kot številni pohodniki. Tudi sami smo zadovoljni z izvedbo, saj smo se tokrat v Zavodu Levstikova pot še posebej potrudili za hitre in nemotene prevoze ter pretočnost prometa na Čatežu.

Smo se pa srečali z nekaj neljubimi situacijami, za kar pa Zavod Levstikova pot ni odgovoren. Posebni avtobusni prevozi so s cilja na Čatežu neprekinjeno od 11. ure dalje vozili na železniško postajo Velika Loka in do železniške postaje v Litiji. Vmes pa so se pojavili nevemokdo, ki so zatrjevali, da jim je bil obljubljen avtobusni prevoz do Velike Loke in Trebnjega. O tem nismo in ne vemo ničesar, zato moramo pojasniti, da se morajo vsi takšni potniki, ki so želeli peljati z našimi avtobusi, obrniti na tiste, ki so jim to morda obljubili. Ali pa je morda šlo zgolj za nesporazume med tistimi, ki so želeli prevoz in tistimi, ki so jim takšen prevoz obljubili.

Skratka, mi smo prevoze izpeljali brezhibno in varno, zadnjih avtobus pa je udeležence popotovanja po Levstikovi poti odpeljal nekaj pred 19. uro. Zakaj tako pozno? Ljudem se pač ni mudilo, mi pa smo vse prevoza željne pohodnike lepo počakali, da smo jih odpeljali do želenega mesta.

Zavod Levstikova pot