Prijavnina
Prijavnina znaša 6,00 € in vključuje dnevnik Levstikove poti, revijo Levstikova pot in  spominsko darilo.
O spominskem darilu si preberite podrobnosti… Prijavite se na Levstikovi ulici v Litiji ali ob Kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji, od lani dalje pa cel dan tudi na cilju na Čatežu ali pred vstopom na avtobus za povratek. Prijave so obvezne. Več podrobnosti je navedenih v razpisu.

Vozovnice za avtobusni prevoz
Nakup zgolj vozovnice za avtobusni povratek s cilja ni možen, saj posebne avtobusne prevoze zagotavljamo zgolj za prijavljene udeležence prireditve. Cena avtobusnega prevoza s cilja popotovanja Čatež – Šmartno – Litija ali Čatež – Šentlovrenc (do Trebnjega ne vozijo) znaša 4,00 € in jo lahko kupite izključno ob plačilu prijavnine. Če se v Litiji ali Šmartnem pri Litiji ne boste prijavili, to lahko opravite na cilju ali pred vstopom v avtobus. Prejeli boste vse materiale kot ob prijavi na startu, cena pa je torej 10 €.

Skupna cena prijavnine in avtobusne  vozovnice je torej 10 €.

Organizator popotovanja je zagotovil avtobusnega prevoznika z avtobusi, ki bodo na navedeni relaciji vozili med 11. in 17. uro. V konici bodite strpni, če boste morali nekoliko počakati na avtobus. Zadnje pohodnike odpeljemo med 17. in 18. uro.

Za povratek je na voljo poleg redni tudi posebni vlak iz Šentlovrenca v Ljubljano.

Revija Levstikova pot
Letos namesto dosedanje knjige vsak udeleženec ob prijavi prejme novo revijo Levstikova pot. Revija je vključena v prijavnino.