Marjan Kelvišar, direktor IMP Armature, d.o.o.
Marjan Kelvišar, direktor IMP Armature, d.o.o.

Zelo uspešno in ugledno podjetje IMP Armature, d.o.o., iz Icvančne Gorice se je ob svoji 40-letnici odločilo, da z vidika družbene odgovornosti podpre aktivnosti projektov Levstikove poti in je prevzelo generalno pokroviteljstvo nad 29. mednarodnim popotovanjem po Levstikovi poti, ki bo v soboto, 14. novembra 2015. Več o pohodu…

V nadaljevanju pa vam s pomočjo intervjuja z direktorjem Marjanom Kelvišarjem v časopisu Vaš mesečnik podrobneje predstavljamo letošnjega generalnega sponzorja popotovanja.

Pogovor z Marjanom Kelvišarjem
Ne mine dan, da ne iščemo novih kupcev

S 40-letno tradicijo proizvodnje industrijskih armatur za potrebe sistemov pitne in industrijske vode, tehnično predelovalne in prehrambne industrije, ogrevalne in protipožarne tehnike je podjetje IMP Armature iz Ivančne Gorice eno najuspešnejši podjetij na tem področju v Sloveniji. V čem so drugačni, kako jim uspeva, da v zadnjem desetletju dosegajo izrazito rast in ali jih bo toga državna zakonodaja prisila, da bodo del proizvodnje iz Ivančne Gorice preselili v tujino, je samo nekaj vprašanj, ki smo jih ob koncu leta zastavili direktorju Marjanu Kelvišarju.

Intervju z Marjanom Kelvišarjem