moscanka1V Levstikovem sadovnjaku je zasajeno že prek 20 sadnih dreves, katerih botri so občine in podjetja iz Slovenije. Ob 34 kilometrih skupne poti bi radi zasadili na desetine dreves, zato se obračamo na vas za pomoč. Prosimo vas za botrstvo pri drevesih, da bi tako v čim večji meri tudi simbolično ohranjali slovensko sadje. Iskreno si želimo, da bi se v akcijo vključila tudi vaša organizacija in podprla naš projekt, s katerim smo pričeli lansko leto.

Predlagamo vam sobotrstvo za samo 70 €, mi pa vam zagotovimo

– (so)botrstvo sadnega drevesa (štirje sobotri drevesa),
– predstavitev botra na tabli 30×60 cm,
– predstavitev botra v reviji Levstikova pot v velikosti ¼ strani revije,
– predstavitev na spletnih straneh www.levstik.si,
– vzdrževanje drevesa 10 let, toliko časa bo viden tudi vaš oglas ob drevesu.

Že z osnovnim prispevkom – ponudba je namenjena manjšim in neprofitnim organizacijam ter posameznikom – boste podprli projekt ohranjanja slovenskih sort sadja in si ga bo lahko ogledalo prek 20.000 ljudi, ki se vsako leto odpravljajo na območje med Litijo in Čatežem pri Trebnjem, največ seveda novembra na množičnem popotovanju. Vaš prispevek k temu lahko nakažete na bančni račun št. SI56 3000 0001 1494 536, mi pa vam bomo takoj nato napisali račun za donacijo.

Lahko pa se odločite za katero od oblik oglaševanja na prireditvi.

Prosimo vas, če nam lahko na info@levstik.si sporočite svojo odločitev o sodelovanju do 15. aprila 2015. Podrobnosti o Levstikovem sadovnjaku so na naslovu www.sadovnjak.eu.

S spoštovanjem!

Zavod Levstikova pot
Sevno 44, 1276 Primskovo
info@levstik.si, www.levstik.si