Loterija Slovenije je boter jablani kanadka.

loterijaLoterija Slovenije je osrednji prireditelj loterijskih iger v Sloveniji z izjemno tradicijo: igre prirejamo samostojno od leta 1972.

Skrbimo za to, da so loterijske igre v Sloveniji zabavne in varne, da jim udeleženci in splošna javnost zaupajo ter da so vir financiranja invalidskih, humanitarnih in športnih organizacij.

Naše vrednote so:
• proaktivnost: smo družba, ki vodi z zgledom. Sami prevzemamo odgovornost za svoja dejanja. Smo razvojno naravnani, razmišljamo izven okvirjev in smo vedno prožni pri uvajanju novosti in sprememb;
• skrbnost: zavedamo se svojega vpliva osrednjega prireditelja iger na srečo. Igre prirejamo skladno z najvišjimi standardi. Znamo prisluhniti in potrudimo se razumeti. Predlagamo poštene rešitve in spoštujemo interese udeležencev iger, prejemnikov koncesijskih dajatev, zaposlenih, lastnikov in širše družbe;
• transparentnost: smo družba ljudi z integriteto – govorimo, kar mislimo, in delamo, kar govorimo. Naši motivi, sporočila in dejanja so etični. Oblikujemo pregledne rešitve in urejeno okolje, ki ga odlikujejo brekompromisna varnost informacij, procesov in osebnih podatkov ter najvišji standardi kakovostnega prirejanja iger.

loterijaIgre so na voljo na 1.092 prodajnih mestih po Sloveniji: na prodajnih mestih Loterije Slovenije, na bencinskih servisih Petrol, na enotah Pošte Slovenije, v Trafikah 3Dva in na prodajnih mestih Dela prodaje. Na voljo so tudi preko spleta na www.eloterija.si.

Najpopularnejša igra je Loto, sledi mednarodna igra Eurojackpot z izjemnimi dobitki / vsak petek najmanj 10 milijonov evrov, na tretjem mestu je igra 3×3 / glavni dobitek vsak dan 100.000 evrov in srečke.

Kontaktni podatki

loterijaLOTERIJA SLOVENIJE, d.d.
tel (01) 24 26 100
faks (01) 24 26 255
E-mail: info@loterija.si
Splet: www.loterija.si