HIFA, d.o.o. je boter jablane jonagold.

ograjaIzdelava in montaža inox ograje ter nadstreškov

Vse storitve opravimo profesionalno, natančno in v dogovorjenih rokih. Namestimo tudi ograje, ki niso bile kupljene pri nas.

Izdelava inox izdelkov po meri ter druge storitve

– izdelava notranjih inox ograj in zunanjih nerjavečih (rostfrei) ograj,
– montaža kovinskih ograj,
– izdelava nadstreškov,
– montaža nadstreškov,
– varjenje jeklenih in kovinskih konstrukcij,
– izdelava jeklenih konstrukcij,
– vzdrževalna dela.

Notranje in zunanje ograje po meri

V podjetju Hifa d.o.o. smo specializirani za notranje ograje in zunanje ograje iz inoxa. To so lahko balkonske, kovinske vrtne ograje ali dvoriščne ograje, pa tudi ograje za stopnice in ostale notranje varovalne inox ograje.

Izdelava ograje po meri pri podjetju Hifa d.o.o. – kakovost in izdelava v dogovorjenih terminih. Pohvalimo se lahko z velikim številom zadovoljnih strank, ki so pri nas naročili ograje in druge kovinske konstrukcije.

Seveda pa smo vam na razpolago tudi s praktičnim svetovanjem. Povprašajte nas za nasvet in za podrobnejše informacije o inox izdelkih ter ostalih storitvah.

Inox ograje, nadstreški in kovinske konstrukcije

nadstreSkoraj vsi naši izdelki (notranje ograje in zunanje ograje, kovinski nadstreški, ostrešja in druge kovinske konstrukcije) so plod naročila naših strank. Ker se je pri našem delu nabralo tako veliko izkušenj in znanja, našim strankam zelo radi tudi svetujemo že na samem začetku nastajanja izdelka, ki ga bomo izdelali. Kot pika na i pri našem poslovanju pa je zagotovo to, da se vedno držimo rokov izdelave.

Seveda pa vse notranje inox in zunaje inox ograje ter ostale jeklene ali kovinske konstrukcije tudi vgradimo oziroma izvedemo strokovno montažo.

Po naročilu vam izdelamo visoko kakovostne ograje:

Po ugodnih cenah pa so vam na voljo tudi drugi izdelki:

Osnovni podatki:hifa

hifa-logo

HIFA, d.o.o., OGRAJE IN NADSTREŠKI
Preserska ulica 4, 1000 Ljubljana
tel. (01) 429-74-32
gsm 031 688 704
www.hifa.si
e-naslov: info@hifa.si

 

2015-11-03 15.11.29 2015-11-03 15.11.37